Σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος», ο ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν καλύτερος, νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ, με το Κρίζμαν στο 59ο λεπτό, μετά από σέντρα του Πίρσμαν, να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα και να δίνει τη φιλική νίκη στην ομάδα του. Σ' ένα παιχνίδι που ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να πετύχει τέρμα στο δεύτερο, με την ομάδα της ΑΕΛ να είναι πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο και να έχει ουσιαστικά μια καλή στιγμή σε σουτ του Ντουρμισάι στο 85ο λεπτό.

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΛ. Κάτω από τα δοκάρια ο Νάγκι, στην άμυνα δεξιά ο Μπέρτος αριστερά ο Φιλίπ, με κεντρικούς αμυντικούς τους Ηλιάδη και Μιχαήλ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ο Σπαρβ με τον Σετσέροβιτς, λίγο πιο μπροστά τους, Τόρζε, Πλατέλλας δεξιά, Τρούγιτς αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντουρμισάι.

Αγωνίστηκαν για την ΑΕΛ ακόμα οι Μαϊδανός, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Πινακάς, Μούζεκ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Κάτω από τα δοκάρια ο Χουτεσιώτης, δεξί μπακ ο Σάλιακας, αριστερό μπακ ο Πίρσμαν και στο κέντρο της άμυνας οι Παντελάκης και Κάργας. Αμυντικά χαφ ο Σιόντης με τον Καρτάλης, δεξί χαφ ο Λώλης, αριστερό χαφ ο Νάουμετς και στην επίθεση ο Λέο και ο Κρίζμαν.

Αγωνίστηκαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα ακόμα οι Οικονομόπουλος, Πήλιος, Λιάσος, Γροσδάνης, Δουμτσής, Εραμούσπεν, Ντομίγκεζ.

Οι φάσεις του αγώνα

Ευκαιρία με το Λέο Μπάτιστ για το ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στο Νάγκι έστειλε τη μπάλα άουτ στο 18ο λεπτό.

Εκτέλεση φάουλ του Κρίζμαν για τον ΠΑΣ Γιάννινα έσωσε ο Νάγκι στο 20ο λεπτό.

Σουτ του Σάλιακα για τον ΠΑΣ Γιάννινα άουτ στο 24ο λεπτό

Σουτ του Λώλη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, έσωσε ο Νάγκι στο 25ο λεπτό

Σουτ του Καρτάλη για τον ΠΑΣ Γιάννινα άουτ στο 57ο λεπτό

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κρίζμαν με προβολή από κοντά, μετά από σέντρα του  Πίρσμαν στο 59ο λεπτό.

Σουτ του Ντουρμισάι για την ΑΕΛ μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Χουτεσιώτης στο 85 λεπτό.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ (66′ Μαϊδανός), Ηλιάδης, Σετσέροβιτς (66′ Γκαζάλ), Σπάρβ, Τρούγιτς, Ντουρμισάι, Τόρζε (66′ Μιλοσάβλιεβιτς), Πλατέλλας (66′ Πινακάς), Μιχαήλ (71′ Μούζεκ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Κάργας (62′ Εραμούσπεν), Παντελάκης, Πίρσμαν (79′ Πήλιος), Σάλιακας (62′ Οικονομόπουλος), Σιόντης (62′ Λιάσος), Καρτάλης (75′ Δούμτσης), Νάουμετς (62′ Ντομίνγκεζ), Λώλης, Κρίζμαν, Λεό (89′ Γροσδάνης).

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top