Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του, στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Καϊσερίσπορ, η οποία τον ανακοίνωσε και επίσημα για τα δύο επόμενα χρόνια. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ανάρτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου στην τουρκική Καϊσερίσπορ. Στην τριετή παρουσία του στο σύλλογό μας, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι, με τη συνολική στάση και το ήθος του έδωσε το καλό παράδειγμα σε συμπαίκτες και αντιπάλους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι της ομάδας τόσο στα γήπεδα όσο και στα αποδυτήρια. Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε σε 85 παιχνίδια και σκόραρε 3 φορές. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Δημήτρη για την προσφορά του και του εύχεται ολόψυχα καλή τύχη στο καινούργιο βήμα της καριέρας του».

Η ανάρτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου
«Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου.Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα.Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό.Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους,τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή. Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top