Ο καλοκαιρινός ήλιος είναι ο πρωταρχικός ‘’εχθρός’’ για το δέρμα και τα μαλλιά μας. Το καλοκαίρι, μερικές από τις πιο δύσκολες διαδικασίες, είναι ο σωστός χειρισμός, η προστασία και η διατήρηση της υγείας των μαλλιών μας . Η υπερβολική έκθεση στις ακτίνες του ήλιου και ο ιδρώτας, καθιστούν τα μαλλιά άτονα, θαμπά και ταλαιπωρημένα. Στην πόλη η ρύπανση καθιστά αυτό το πρόβλημα πιο έντονο. Τα πιο κοινά προβλήματα των μαλλιών την καλοκαιρινή περίοδο, είναι η ξηρότητα,  οι σπασμένες άκρες και η ψαλίδα.

Ο περιορισμός της ηλιακής ακτινοβολίας στα μαλλιά, μπορεί να επιτευχθεί φορώντας ένα μαντήλι ή ένα μοντέρνο καπέλο. Μια άλλη πρακτική λύση για την προστασία των μαλλιών σας, είναι η χρήση μοντέρνων αξεσουάρ. Υπάρχουν εκατοντάδες αξεσουάρ και με τη βοήθεια αυτών μπορείτε να δοκιμάσετε εκατοντάδες στυλ, τα οποία μπορούν να προστατεύσουν τα μαλλιά σας και να τους χαρίσουν μια πολύ κομψή εμφάνιση. Για κοντά μαλλιά είναι ιδανικές επιλογές. Οι κορδέλες επίσης βοηθούν να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά από το μέτωπο, ενώ χαρίζουν μια ανάσα δροσιάς στο πρόσωπο σας. Υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, για να καλύψουν όλα τα γούστα.

Μια ακόμη πρακτική λύση για την προστασία των μαλλιών από το ήλιο είναι η αλογοουρά. Είτε έχετε μακριά ίσια μαλλιά, είτε πιο κοντά ή ακόμη και σγουρά, με την σωστή ενημέρωση από τον κομμωτή σας για το πως θα πετύχετε την τέλεια αλογοουρά, καθώς  και  το σχέδιο που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, θα απογειώσετε την εμφάνιση και το στυλ σας και θα χαρίσετε την μέγιστη προστασία στα μαλλιά σας. Ανεξάρτητα όμως από το μήκος των μαλλιών σας, υπάρχει ένας τύπος αλογοουράς που μπορείτε να προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Η απλή διπλή αλογοουρά που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε τύπο μαλλιών. 

Στο κομμωτήριο U HAIR POINT στο Γαλάτσι, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σας ενημερώσει για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, θα μοιραστούν μαζί σας συμβουλές και μυστικά για την καλύτερη προστασία των μαλλιών τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών για τα μαλλιά, θα σας προτείνουν αυτή που με βάση τις ανάγκες σας χρειάζεστε για να επαναφέρετε την υγεία και την λάμψη των μαλλιών σας. Σαφώς, η προσωπική προσπάθεια για να προστατευσετε τα μαλλιά σας βοηθάει, ωστόσο η επαγγελματική φροντίδα είναι απαραίτητη για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που διαρκεί.

Μια ακόμη συμβουλή για να προστατεύετε τα μαλλιά σας του καλοκαιρινούς μήνες είναι η αποφυγή του ζεστού μπάνιου. Είναι σίγουρα πολύ χαλαρωτικό ένα ζεστό μπάνιο, ωστόσο είναι επιβλαβές για τα μαλλιά, επειδή η επιπλέον θερμότητα μπορεί να τα βλάψει και να εξασθενήσει γρηγορότερα το χρώμα, εάν είναι βαμμένα. Λάβετε επίσης υπόψη ότι η χρήση επιπλέον θερμικής επεξεργασίας στα μαλλιά, δηλ. το κατσάρωμα των μαλλιών ή το ίσιωμα των μαλλιών μπορεί να προκαλέσει επιπλέον θερμότητα και αυτό είναι επιβλαβές για τα μαλλιά σας. Εφαρμόστε λίγο ενυδατικό σαμπουάν αντί για κανονικό σαμπουάν γιατί τα ξηρά μαλλιά χρειάζονται επιπλέον υγρασία.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top