Για το παρασκήνιο της αποχώρησής του από την ΠΑΕ ΑΕΛ και την απόφασή του να συνεχίσει στη Super League 2 και τον Απόλλωνα Λάρισας, μίλησε μεταξύ άλλων ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός Βαγγέλης Μόρας, στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μόρας:
Για το τι έγινε και αποχώρησε από την ΑΕΛ: 
«Να πούμε πως είναι τα πράγματα. Ήταν να συνεχίσω στην ΑΕΛ, αλλά χωρίς να καταλάβω το λόγο δεν ήρθαμε σε επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο, ενώ πριν τον κορωνοϊό είχαμε πει ότι εγώ θα αποφασίσω αν θα συνεχίσω. Είχα μιλήσει και με τον προπονητή, που μου είχε πει ‘σε θέλω’. Μετά όμως δεν με πήραν ποτέ τηλέφωνο. Οπότε είναι δικό τους θέμα και δεν μπήκα στη διαδικασία. Οφείλεται στη δική τους στάση, στο πώς αντιμετωπίζουν κάποια πράγματα».

Για το τι τον έκανε να αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λάρισας: 
«Ήμουν κοντά στο να σταματήσω, γιατί δεν υπήρχε κάτι να με κρατήσει μακριά από τη Λάρισα. Η οικογένεια μου είναι εδώ. Θα το έκανα μόνο αν υπήρχε κάτι πραγματικά αξιόλογο. Δεν υπήρξε. Αυτό το βήμα το να πέσω κατηγορία, είναι κάτι που δεν με γεμίζει ποδοσφαιρικά, αγωνιστικά, με γεμίζει όμως το πρότζεκτ. Του χρόνου η ομάδα θα παίζει στο AEL FC Arena. Στο μελλοντικό κομμάτι, για το μετά, είναι κάτι που με γεμίζει».

Για τους στόχους του Απόλλωνα Λάρισας: 
«Δεν έχει σαν στόχο την άνοδο. Στόχος είναι να οργανωθεί η ομάδα. Δεν έχει το καλύτερο όνομα για πολλά πράγματα. Όμως όταν σου δίνεται η ευκαιρία να παρουσιάσεις ένα έργο, θα το κάνεις. Μίλησα με τον πρόεδρο, ξεκαθάρισα κι εγώ κάποια πράγματα. Η ομάδα υστερεί σε πολλούς τομείς στην οργάνωση. Αλλά στη ζωή δεν τα βρίσκεις όλα έτοιμα. Το θέμα είναι να υπάρχει καλή θέληση».

Για το πρότζεκτ: 
«Μίλησα με τον προπονητή. Είναι ωραίο ότι υπάρχει διάθεση. Δεν ήρθα να το παίξω κάποιος. Υπάρχει συνεργασία σε όλους τους τομείς. Θα μπορούσα να είμαι τεχνικός διευθυντής και να μην παίζω. Όμως εφόσον είμαι καλά θα βοηθήσω και αγωνιστικά. Όλοι θέλουμε να βγει κάτι καλό. Θα είναι ένας δοκιμαστικός χρόνος. Θέλει πολλή δουλειά και πολλή υπομονή. Τα αποτελέσματα θα δώσουν ώθηση».

Για τον τελικό Κυπέλλου: 
«Τελικός.. Φαρσοκωμωδία θα το έλεγα.. Δεν μπορώ να φανταστώ πως το καταφέραμε. Πέρυσι είχαμε το θέμα με τα επεισόδια και δεν είχαμε οπαδούς. Ανικανότητα σε μια χώρα που αντιμετωπίσαμε καλά τον κορωνοϊό και δεν μπορούμε να οργανώσουμε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών με τα ρόστερ όπως ήταν γεμάτα . Συνεχίζουμε να κάνουμε βήματα πίσω. Κανείς δεν θέλει το καλό του ποδοσφαίρου, του ποδοσφαιριστή, του φιλάθλου. Δεν ξέρω για ποιο λόγο να τον παρακολουθήσω. Συζητάμε για κάτι που πρέπει να γίνει για να γίνει, για το τυπικό, δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι ποδοσφαιρικά».

Για την Εθνική: 
«Δεν θα σταθώ στο αποτέλεσμα δεν το έκανα ποτέ. Χαίρομαι όταν βλέπω κάτι διαφορετικό. Έχω βαρεθεί να ακούω τον Έλληνα να κάνει κριτική. Ο Έλληνας φίλαθλος γνωρίζει περισσότερα ακόμα και από αυτούς που έχουν σπουδάσει το ποδόσφαιρο. Μετά το πρώτο ματς ακούσαμε τόση κριτική, μετά από τόσους μήνες απραξίας. Υπάρχει διάθεση να αλλάξει με νέα παιδιά, νέο προπονητή. Εγώ χαίρομαι για την Εθνική που βλέπω. Κάτι πάει να αλλάξει. Δεν περιμένω να δω εντυπωσιακά πράγματα, αλλά αρχίζω να βλέπω μια ταυτότητα».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top