Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει, ότι κατόπιν κοινής απόφασης του κ. Αλεξίου Κούγια και Μιχάλη Γρηγορίου, γίνονται επαγγελματίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιώργος Δάκτυλας και Απόστολος Κοτσιανούλης.

Και οι δύο είναι γεννημένοι το 2001 και ανταποκρίθηκαν πλήρως και με τον καλύτερο τρόπο στην δύσκολη προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια στην Νάουσα, υπό την εποπτεία του προπονητού μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του κ.κ. Γεωργιάδη, Γελαδάρη και Παναγούλη και είχαν εξαιρετική απόδοση σε όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Και οι δύο θα υπογράψουν τετραετές συμβόλαιο και μαζί με τους Σουλούκο, Γρηγορόπουλο, Φουρκιώτη, Ηλιάδη, Μαιδανό, Χαλάτση, Στοίνοβιτς, Γλυνό, Λουφάκη, Ζαχαράκη, αποτελούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον της ιστορικής ομάδας μας.

Η ΑΕΛ μετά από την φουρνιά της μεγάλης ομάδας που σάρωσε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας την δεκαετία του 1980, έχει και πάλι στις τάξεις της μία καταπληκτική βάση νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που όλοι έχουν γεννηθεί μετά το 2000 και είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα έρχονται.

Με σκληρή και μεθοδική δουλειά στις ομάδες Κ19 και Κ17 υπό την εποπτεία των εξαίρετων Λαρισαίων προπονητών Μίλτου Ζιάκα και Αποστόλου Ευαγγέλου εγγυάται ότι το όραμα μιας ομάδας που θα βασίζεται κυρίως σε Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν είναι καθόλου μακριά.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top