Σε εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα και με αφορμή την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κ. Αλέξης Κούγιας, παρέθεσε δείπνο στους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, τα στελέχη της ΠΑΕ, τους παλαίμαχους και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΛ, σε ταβέρνα της Φαλάνης Λάρισας. Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι και πέρασαν μία ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη ποδόσφαιρο του σήμερα και αναμνήσεις από την ένδοξη ιστορία της ομάδας μας.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο κ. Αλέξης Κούγιας μίλησε στους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδος και από τη μεριά τον παλαιμάχων, χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος αυτών και ιστορικός αρχηγός, Τάκης Παραφέστας.

Από τους παλαίμαχους παραβρέθηκαν στο δείπνο οι κ.κ. Παραφέστας, Αργυρούλης, Αλεξούλης, Σελιώνης, Αβραμούλης, Βουτυρίτσας, Ράμος, Γκόλαντας, Ανδρεούδης, Πλίτσης, Παπαντωνίου, Τσιτσιλής κ.α.

Όλοι οι παλαίμαχοι συνομίλησαν με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της ομάδος και τους ανέφεραν το πόσο ιστορική είναι η ομάδα μας, το πόσο δεμένοι ήταν μεταξύ τους, σαν οικογένεια, όταν κατάκτησαν το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά και με ποιο τρόπο όλοι μαζί έγραψαν λαμπρές σελίδες στην ιστορία της ΑΕΛ.

Ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά, έδωσαν οι μικροί φίλοι της ΑΕΛ, οι οποίοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν, να συνομιλήσουν και να πάρουν αυτόγραφα τόσο από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, όσο και από τον κ. Αλέξη Κούγια.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top