Για την καινούργια αγωνιστική χρονιά αλλά και για την απώλεια των Κάτσε και Ουάρντα από την ΑΕΛ, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των «βυσσινί», Γιώργος Πλίτσης, ο οποίος μίλησε στο Metropolis 95.5. Αναλυτικά ο Γιώργος Πλίτσης:
«Η ουσία του ποδοσφαίρου είναι οι αγώνες να γίνονται με παρουσία κόσμου. Η ΑΕΛ θεωρώ πώς δεν θα είναι έτοιμη στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μην ξεχνάμε ότι έχει δυο μεγάλες απώλειες, καθώς Ουάρντα και Κάτσε δεν συνεχίζουν πλέον στον σύλλογο. Ήταν πολυτέλεια για την ΑΕΛ οι δυο ποδοσφαιριστές. Πού να βρεις άλλον Ουάρντα; Μακάρι να τις βγουν οι μεταγραφές που έκανε και να πετύχει τους στόχους της. Θεωρώ πώς θα είναι πιο σκληρή φέτος αμυντικά γιατί έχει συνοχή ως ομάδα. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ μου άρεσε όπως αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος με την Μπεσίκτας. Μου άρεσαν οι νέοι του Δικεφάλου και ειδικά ο Τζόλης με τα γκολ που σημείωσε απέναντι στους Τούρκους. Έχει υλικό και ανά πάσα στιγμή ο προπονητής μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ παρά τα πολλά του λάθη είναι πολύ καλός. Ο Πασχαλάκης ήταν πιο σοβαρός και δεν ήταν τόσο επιπόλαιος όπως πέρυσι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Για τον Ηρακλή:
«Χαιρόμαστε που επιστρέφει ο Ηρακλής και ειδικά εγώ που πέρασα οκτώ όμορφα χρόνια στην ομάδα. Μακάρι οι άνθρωποι να τον βοηθήσουν να επιστρέψει εκεί που ανήκει, γιατί έχει ταλαιπωρηθεί όλα αυτά τα χρόνια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top