Την πρόσληψη του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Θωμά Ναζλίδη στη θέση του team manager της ομάδας ανακοίνωσε η διοίκηση του Άρη. Ο Θωμάς Ναζλίδης αποφάσισε σε ηλικία 33ετών να αφήσει την καριέρα του ποδοσφαιριστή και να αναλάβει την θέση του νέου γενικού αρχηγού της ΠΑΕ Άρης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager στην ομάδα μας.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται στον Θωμά Ναζλίδη, που επιστρέφει στην οικογένειά μας, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
«Να βάλω ένα λιθαράκι…»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου, γιατί ο ΑΡΗΣ είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.
Γυρίζω στην ομάδα που αγαπάω από ένα νέο ρόλο. Έχω μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό για δουλειά και θέλω από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι στο νέο πρότζεκτ που υπάρχει στην ομάδα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά σε όλα τα επίπεδα και χαίρομαι που είμαι και ‘γω, πλέον, μέρος αυτού του πρότζεκτ», δήλωσε ο νέος Team Manager της ομάδας μας, Θωμάς Ναζλίδης, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top