Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ στο «Άνφιλντ» στο κουπόνι στοιχήματος στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας,. Το ματς θα διεξαχθεί στις 19:30, κεκλεισμένων των θυρών.

 

Ακόμα μία νίκη θα επιδιώξει να πάρει η Λίβερπουλ που υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Φαβορί για το τρίποντο οι γηπεδούχοι που δεν θα έχουν στη διάθεση τους ούτε τον Φαμπίνιο.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με σημαντικές απουσίες στην άμυνα η Λίβερπουλ, σε εξαιρετική κατάσταση η Γουέστ Χαμ και όλα οδηγούν σε ανοιχτό παιχνίδι. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goal με απόδοση 1.80 στη bet365

 

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Δεν… τραβάει κι αυτό είναι ηλίου φαεινότερο. Μετά κόπων και βασάνων έκαμψε την αντίσταση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1 εντός έδρας) κι επέστρεψε στα τρίποντα μετά από 2 αγώνες πρωταθλήματος. Κρατάει την αντίδραση που έβγαλε όταν βρέθηκε πίσω (13’ με πέναλτι) και την ανατροπή που πέτυχε (41’, 64’), ενώ υπήρχαν στιγμές που απειλήθηκε με ισοφάριση. Την Τρίτη νίκησε 2-0 στο… ρελαντί τη Μίντιλαντ εντός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Υπερβολικά φλύαρη στο πρώτο μέρος, δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει, ενώ ξεκλείδωσε την αντίπαλη άμυνα στο 55’. Κι αφού σε 2 περιπτώσεις γλίτωσε την ισοφάριση, σφράγισε την επικράτησή της στις καθυστερήσεις (92’) με πέναλτι.

 

Αγωνιστικά Νέα: Το ευχάριστο νέο αφορά την επιστροφή του Άλισον (Τ, 4 συμμ.), που πήρε 2 μαζεμένα ματς (με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μίντιλαντ) μετά τον τραυματισμό του. Φαν Ντάικ (Α, 5/1) και Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (Μ.) είναι σίγουρα εκτός, νέο μεγάλο πρόβλημα για τον κόουτς Κλοπ ο τραυματισμός του Φαμπίνιο (ΜΑ, 6/0). Ματίπ (Α, 2/0), Αλκαντάρα (Μ, 2/0), Κεϊτά (Μ, 4/0), Τσιμίκας (Α.) συνεχίζουν να δουλεύουν, ώστε να ανεβάσουν βαθμό ετοιμότητας και να επιστρέψουν στη δράση. Πιθανό να περάσουν άπαντες τεστ ετοιμότητας.

 

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 51-11-0 εντός, από τον Απρίλιο του 2017, στο Πρωτάθλημα!, 2/3 N/G & Under 2,5 στα πρόσφατα ματς (Αγγλία, Ευρώπη), 6-4-1, μέσα - έξω, με τη Γουέστ Χαμ από το 2016

 

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Μίντιλαντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ζότα το 1-0 στο 55’, το 2-0 ο Σαλάχ με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

 

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Αλισον - Αλεξάντερ-Αρνολντ, Γκόμεζ, Ρ. Γουίλιαμς, Ρόμπερτσον - Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ – Ζότα, Φιρμίνο, Μανέ - Σαλάχ

 

Επίσης: Δείτε και παίξτε στο κορυφαίο bet365 casino

 

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ - Εδειξε τα… δόντια της και στο εντός έδρας με τη Μάντσεστερ Σίτι. Με ψυχωμένη εμφάνιση «τσίμπησε» το 1-1 και αποδεικνύει ότι φέτος γίνεται καλή δουλειά. Ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε στο 18’, ενώ στη συνέχεια -ειδικά στο δεύτερο μέρος- περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 51’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο ακόμα καλές ευκαιρίες στο φινάλε.

 

Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο σερί της (2-2-0), το οποίο αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε πως ήρθε κόντρα σε ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη επτάδα την προηγούμενη σεζόν.

 

Αγωνιστικά Νέα: Στην καλύτερη αγωνιστική στιγμή ήρθε το χειρότερο αγωνιστικό νέο για τον κόουτς Μόγιες, που χάνει για τον επόμενο 1,5 μήνα τον κορυφαίο του παίκτη. Τόσο θα λείψει ο Αντόνιο (ME, 6/3), ο οποίος αφήνει σημαντικό κενό στην επιθετική λειτουργία των Λονδρέζων. Ανέτοιμος λογίζεται ο Μπενραχμά (ME.), δεν αποκλείεται, πάντως, να επισπευσθεί το ντεμπούτο του λόγω συνθηκών. Λογικά, ο Αλέ (Ε, 5/1) θα καλύψει τον Αντόνιο στην κορυφή της επίθεσης.

 

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Προέρχεται από 3 διαδοχικά Over 2,5 εκτός (Πρωτάθλημα), Μόγιες: 0/15 νίκες κόντρα στη Λίβερπουλ (Premier), 6 γκολ ενεργητικό στα 180 τελευταία αγωνιστικά λεπτά εκτός.

 

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Το 1-0 ο Αντόνιο στο 18’, ισοφάρισε ο Φοντέν στο 51’.

 

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-2-1): Φαμπιάνσκι – Μπαλμπουένα, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ – Τσουφάλ, Ράις, Σούτσεκ, Μαζουάκου – Μπόουεν, Φορνάλς - Αλέρ

 


 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top