Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 2020-21. Ο 31χρονος ρέφερι, Βαγγέλης Μανούχος, ασφαλιστής στο επάγγελμα, από το Σύνδεσμο Αργολίδας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα γίνει την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020 στις 18:15 στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ την σεζόν 2018-2019, στην εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό (05/05/2019) με 3-0 στο AEL FC ARENA και στην εκτός έδρας ήττα από τη Λαμία (24/02/2019) με 2-1 στο ΔΑΚ Λαμίας. Βοηθοί του ο Ηλίας Αλεξέας από το σύνδεσμο Μεσσηνίας και ο Νικόλαος Πάγκαλος από το σύνδεσμο Λασιθίου. Τέταρτος θα είναι ο Ανδρέας Γκαμάρης από την Ένωση Μακεδονίας στο VAR ο Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας), στο AVAR ο Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι ορισμοί της 4ης αγωνιστικής: 
Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020
19:30 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών) 
Βοηθοί: Κουρουμπύλια (Δυτικής Αττικής), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Βρέσκας (Πιερίας) 
VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας) AVAR:Μπαλτάς (Αχαϊάς) 

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020
16:00 Παναθηναϊκός – Άρης 
Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων) Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής), Σινιοράκης (Χανίων) 4ος: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) VAR: Φωτιάς (Πέλλας) AVAR:Νικολακάκης (Ηρακλείου) 

18:15 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 
Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) 
Βοηθοί: Τζιώρτζιος (Θράκης), Σάκκας (Θεσσαλίας) 4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών) 
VAR: Τζήλος (Λάρισας) AVAR: Σαμοϊλής 

18:15 Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ 
Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας) 
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Πάγκαλος (Λασιθίου) 4ος: Γκαμάρης (Αθηνών) 
VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας) AVAR: Πατράς (Μακεδονίας) 

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 
Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας) Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δίπλαρης (Καρδίτσας) 4oς: Tσακαλίδης (Χαλκιδικής) VAR: Κοτσάνης (Δράμας) AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών) 

21:45 Ατρόμητος – ΑΕΚ 
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών) Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) 4ος: Κουκουλάς (Λέσβου) VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων) AVAR:Φωτόπουλος (Αθηνών) 

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020
19:30 Λαμία – ΝΠΣ Βόλος 
Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) 
Βοηθοί: Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας) 4ος: Αγγελάκης (Μακεδονίας) VAR:Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου) AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νίας)
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top