Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, μιλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε για το διαζύγιο με τους βυσσινί, αλλά και την ένορκη κατάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου εναντίον του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Καρανίκας:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: 

«Εγώ ήμουν στην ΑΕΛ επί δύο χρόνια εκ των αρχηγών και με γεμάτες συμμετοχές. Είχα μείνει εκτός αποστολής χωρίς να δώσω κάποια αφορμή και ήθελαν να σπάσουν το συμβόλαιο μου που είχε διάρκεια μέχρι το 2021. Κινήθηκα νομικά για να εξασφαλίσω τα δικαιώματα μου και μετά από την πρώτη αναβολή ήρθε η ώρα της εκδίκασης και έγινε ένας συμβιβασμός με τον Αλέξη Κούγια. Με εξασφάλισε με τα δεδουλευμένα μου και ένα ποσό της επόμενης χρονιάς». 

Για να προσθέσει: 

«Την εβδομάδα πριν την εκδίκαση έγινε μία ένορκη μαρτυρία του κ. Γρηγορίου στην οποία αναφέρει ότι δεν υπάκουα τις εντολές του απέναντι στον Παναιτωλικό. Αυτό που έκανε δεν ήταν παράνομο αλλά θα δείξει η ιστορία αν αυτό είναι σωστό. Στο αθλητικό δίκαιο όταν έχεις συμβόλαιο δεν μπορεί κανείς να σου στερήσει τα χρήματα σου. Εγώ έχω αξιοπρέπεια και έχω ένα όνομα στην κοινωνία και στην Λάρισα από την οποία κατάγομαι».

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top