Απάντησε η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω του ιδιοκτήτη της, στην επίσημη ανάρτηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ
«Μετά τη χθεσινή ανάρτηση, που συνηθίζει να κάνει την ώρα που οι εργαζόμενοι κοιμούνται ο ανεπάγγελτος και την οποία αυτομάτως δημοσιοποιεί μόνο το site "aelole", το οποίο χρησιμοποιεί παράνομα στην επωνυμία του το “ael”, η απάντηση μου είναι μία και θα ισχύει για όλες τις αντίστοιχες συμπεριφορές από τώρα και στο εξής: 
Προσφυγή στα ποινικά και στα πολιτικά δικαστήρια στην Αθήνα, γιατί δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να είμαι κάθε μέρα στη Λάρισα. 
Αυτό ισχύει και για όσους αναπαράγουν τις ψεύτικες και συκοφαντικές ανακοινώσεις και τα ψεύτικα και συκοφαντικά ποσταρίσματα. 
Δυστυχώς η περίπτωση του ανθρώπου που χρησιμοποιεί μία θέση, που του έδωσαν 38 μέλη και δεν εκφράζει κανέναν, είναι μοναδική. 
Από τώρα και στο εξής θα ασχολούνται οι συνεργάτες του γραφείου μου τόσο με αυτόν όσο και με τα άλλα δύο άτομα, που από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούνται με τη συκοφαντική δυσφήμηση μου. 
Ας το πάρουν απόφαση. 
Εγώ δεν είμαι ούτε Πηλαδάκης, ούτε Πλεξίδας. 
Σε όλη μου τη ζωή γνωρίζω πότε κάνω τα σωστά και πότε κάνω λάθη. 
Στη Λάρισα έχω κάνει μόνο σωστά πράγματα, γι αυτό και εισπράττω την ευγνωμοσύνη όλων των Λαρισαίων όταν κυκλοφορώ στην πόλη».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top