Παρουσία δυο δημοσιογράφων λόγω των μέτρων που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα υγείας , πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Media Day για το αυριανό 31/10 παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Βόλου. Στην αίθουσα τύπου ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Φινλανδιας Τιμ Σπαρβ, ο οποίος απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο Τιμ Σπαρβ απάντησε στις εξής ερωτήσεις.

Αναλυτικά ο Τιμ Σπαρβ
 -Ποια είναι η πρώτη σου εντύπωση από την Ελλάδα και την πόλη της Λάρισας; 
«Είναι μια πολύ όμορφη χώρα και η Λάρισα μια εξίσου όμορφη πόλη . Έχω επισκεφθεί αρκετά μέρη και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ». 

-Ποιες είναι οι διάφορες που έχεις εντοπίσει ερχόμενος από μια ομάδα όπως η Μίντιλαντ η οποία αγωνίζεται στο Champions League, σε σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο; 
«Η Μίντιλαντ είναι ένα σωματείο που δουλεύει πολύ σκληρά στον τομέα της οργάνωσης και οι συνθήκες να αγωνίζεσαι εκεί είναι ιδανικές. Ωστόσο και εδώ στην ομάδα της ΑΕΛ γίνεται πολύ καλή προσπάθεια και δεδομένου των συνθηκών (πανδημίας) νομίζω είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο». 

-Πως Βλέπεις το ερχόμενο παιχνίδι με τον Βόλο και πως αντιμετωπίζεται μια κατάσταση ενδεχόμενης αναβολής αυτού λόγο πανδημία; 
«Δουλεύουμε σκληρά να αντιστρέψουμε την όλη κατάσταση που επικρατεί, η αρχή ήταν λίγο δύσκολη αλλά πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν άμεσα. Η κατάσταση είναι δύσκολη γενικότερα και για τους ποδοσφαιριστές και για τους φιλάθλους αλλά η υγεία προέχει». 

-Πιστεύεις η διαιτησία έχει επηρεάσει σε κάποιο σημείο τα αποτελέσματα της ομάδας;
«Δεν μπορώ να κατηγορήσω την διαιτησία. Είμαι συγκεντρωμένος στο να δουλεύω και να βελτιώνομαι μέσα στο γήπεδο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top