Στο "Γουέμπλεϊ" αναμετρώνται Αγγλία και Ισλανδία για την τελευταία αγωνιστική του 2ου γκρουπ της Λίγκας Α του UEFA Nations League, με τις δυο ομάδες να μην κυνηγούν κάποιο βαθμολογικό όφελος, καθώς δεν πρόκειται να αλλάξει η τελική τους κατάταξη στον όμιλο.

 

Πρόταση στο πάμε στοίχημα ποδόσφαιρο: Ματς-αγγαρεία και ευκαιρία για δοκιμές. Χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο και με πολλές απουσίες οι δύο ομάδες, η λογική λέει ότι θα παραταχθούν δίχως σκοπιμότητες. Αναμένεται να δούμε πολλά γκολ, το over σε απόδοση 1.64 στη bet365 bonus

 

ΑΓΓΛΙΑ - Εσβησαν οριστικά οι ελπίδες της για την κατάληψη της 1ης θέσης στον 2ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League, που συνεπάγεται και παρουσία στο Final Four της διοργάνωσης. Κατώτερη των περιστάσεων, ηττήθηκε 2-0 στο Βέλγιο το Σάββατο και θα τερματίσει οριστικά 3η στο γκρουπ. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ότι βρέθηκε πίσω από νωρίς (10’), ενώ στο 24’ δέχθηκε το 2ο γκολ από απευθείας εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια δεν είχε τον τρόπο να ξαναμπεί στο παιχνίδι: ό,τι καλό έχτιζε επιθετικά, τελείωνε στις άστοχες προσπάθειες του φορ Κέιν. Μάλιστα, αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη ήττα της σε επίσημο ματς, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά από το 2018.

 

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει από τιμωρία ο Μαγκουάιρ (Α, 29/2), εκτίει ποινή ο Τζέιμς (Α, 4/0). Στις απουσίες των Ράσφορντ (Ε, 40/12), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Α, 12/1), Γκόμεζ (Α, 11/0), Γουάρντ-Πράουζ (Μ, 4/0, Σαουθάμπτον), Κόαντι (Α, 3/1), προστέθηκαν οι Χέντερσον (M, 58/0) και Στέρλινγκ (E, 58/13) που επέστρεψαν στις ομάδες τους και δεν θα είναι καν στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ισλανδούς.

 

Προηγούμενο ματς:  Εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στο Βέλγιο. Ο Τίλεμανς το 1-0 στο 10’, το 2-0 ο Μέρτενς με φάουλ στο 24’. Είχε φάσεις για να πάει πιο ψηλά το σκορ, μπορούσαν αμφότερες οι ομάδες να σκοράρουν.

 

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-2-1): Πίκφορντ (Χέντερσον) – Γουόκερ, Κιν, Μαγκουάιρ – Τρίπιερ (Μάιτλαντ-Νάιλς), Ράις, Μάουντ, Τσίλγουελ (Σάκα) – Γκρίλις, Σάντσο – Κάλβερτ-Λιούιν

 

Δείτε επίσης τη λίστα με τα νόμιμα καζίνο online στην Ελλάδα

 

ΙΣΛΑΝΔΙΑ - Από τις πλέον απογοητευτικές παρουσίες σε αυτό το Nations League! Ολοκληρώνει το… μαρτύριο στην τελευταία θέση του ομίλου, η οποία τη στέλνει στη Β’ κατηγορία της διοργάνωσης. Το Σάββατο υπέστη μία ακόμα ήττα, 2-1 στην Κοπεγχάγη από τη Δανία, σε μια συνάντηση που βρέθηκε πίσω από νωρίς (12’ πέναλτι). Ανέβασε στροφές στο τελευταίο ημίωρο και απείλησε, ενώ ισοφάρισε στο 85’ μετά από ωραία συνεργασία του Σκούλασον με τον Κιάρτανσον. Παρ’ όλα αυτά, στις καθυστερήσεις υπέπεσε σε 2ο πέναλτι και ο Ερικσεν δεν τη… συγχώρησε. Αυτή ήταν η 9η σερί ήττα της στο θεσμό, αλλά και η 4η διαδοχική, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

 

Αγωνιστικά Νέα: Εκτίει ποινή τιμωρίας ο Μάγκνουσον (Α, 34/2), υπάρχουν αλλαγές στην αποστολή της με ορισμένους πρωτοκλασάτους παίκτες να επιστρέφουν στις ομάδες τους και ορισμένες νέες κλήσεις να προστίθενται. Έτσι δεν υπολογίζονται για την έξοδο στην Αγγλία οι Κγιάρτανσον (Ε, 28/4), Α. Φινμπόγκασον (Ε, 61/15), Γκούναρσον (Μ, 91/2), Ρ. Σίγκουρντσον (Α, 97/5), Γ. Σίγκουρντσον (Μ, 78/25) και Γ. Γκούντμουντσον (Μ, 77/7). Άπαντες με σημαίνονται ρόλο στην Εθνική.

 

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στη Δανία. Ο Έρικσεν στο 12’ το 1-0 με πέναλτι, ισοφάρισε ο Κιάρτανσον στο 85’, το 2-1 ο Έρικσεν ξανά με πέναλτι στις καθυστερήσεις.

 

Πιθανή Ενδεκάδα (3-5-2): Ρούναρσον – Ινγκασον, Εϊγιολφσον, Σάμπστεντ – Σέβαρσον, Μπιάρνασον, Πάλσον, Σίγκουρντσον, Σκούλασον – Σίγκθορσον, Μπόντβαρσον

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top