Η ΑΕΛ μετά την πρώτη της νίκη στα Γιάννινα υποδέχεται τη Λαμία που θέλει τους βαθμούς για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το ματς θα παιχτεί στις 17:15 κεκλεισμένων των θυρών.

 

Πρόταση: Η ΑΕΛ πήρε την πρώτη νίκη που αναζητούσε και τώρα στην έδρα της θέλει να κάνει το 2x2. Έχοντας απέναντί της τη Λαμία μπορεί να το παιχνίδι, ειδικά απο την στιγμή που η αντίπαλός της και με την αλλαγή προπονητή δεν δείχνει να έχει μεγάλη βελτίωση. Επιλογή στο στοίχημα live ο άσσος (1) στο 2,02 με τη stoiximan

 

Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ - Στον Βόλο, παρότι με αριθμητικό πλεονέκτημα και προβάδισμα από το ξεκίνημα του β’ μέρους (51’) έφτυσε αίμα για να κρατήσει τον βαθμό την περασμένη εβδομάδα. Ισοφαρίστηκε στο τέλος (83’) και παρότι έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα σε 9, εν τέλει αρκέστηκε στην ανταμοιβή του βαθμού. Μεσοβδόμαδα όμως, το σκηνικό άλλαξε. Καλύτερη στο α’ μέρος στα Γιάννινα, δεν το εξαργυρώνει όμως. Η κατάσταση χειροτερεύει στο ξεκίνημα του β’ ημίχρονου, αφού παρότι αποκτά και πάλι αριθμητικό πλεονέκτημα (55’), εν τούτοις μένει πίσω στο σκορ (60’). Παρά ταύτα, η συνέχεια διαφορετική, αλλά με τον ίδιο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον 19χρονο Πινακά (έφτασε τα 4 γκολ) πετυχαίνει 2 γκολ, γυρίζει το ματς και έτσι σπάει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα (2-1).

 

Αγωνιστικά Νέα:Παραμένει εκτός ο Νούνιτς (E.), δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα της ΑΕΛ ο Σετσέροβιτς (ΜΕ, 5/0). Εκτός αποστολής έμειναν οι Τόρζε (Μ, 6/0), Γκαζάλ (Μ, 2/0), γυρίζει και είναι ξανά διαθέσιμος ο Τρούγιτς (ΜΕ, 4/0). Εκτός προεπιλογής έμειναν οι Γλυνός (Μ, 1/0), Γκοτζαμανίδης (Α.), Χαλάτσης (Μ.), Ζαχαράκης (ΜΕ, 2/0), Σουλούκος (Τ.), Λουφάκης (Μ.), Φουρκιώτης (Α.). Έκανε ντεμπούτο στα Γιάννενα ο Γιουνές (Ε, 1/0).

 

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Έμεινε με δέκα παίκτες στο 55’ λόγω της αποβολής του Λώλη, ωστόσο προηγήθηκε στο 61’ με τον Λεό. Στο 66’ ο Πινακάς το 1-1 με κεφαλιά, με τον ίδιο τρόπο ο ίδιος παίκτης το 1-2 στο 85’.

 

Πιθανή Ενδεκάδα (3-5-2): Νάγκι – Ηλιάδης, Μιχαήλ, Μούζεκ – Μπέρτος, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Φιλίπ – Πλατέλλας (Ντουρμισάι), Πινακάς

 

Δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων της ημέρας στο livescore μας

 

ΛΑΜΙΑ - Το πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό, χάνοντας όμως πέναλτι για να απαντήσει στο γρήγορο προβάδισμα (8’) των «πράσινων», έχασε ουσιαστικά και τις ελπίδες της να κερδίσει κάτι. Κι αυτό γιατί κάπου εκεί το μομέντουμ που φάνηκε να χτίζει έσβησε, δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο ξεκίνημα και του β’ μέρους και από εκεί και πέρα, το μόνο θετικό ήταν ότι κράτησε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-2. Ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ξεκάθαρη η αλλαγή φιλοσοφίας στα 2 ματς που στον πάγκο επέτρεψε ο κόουτς Τεννές, προσφέρει εικόνα τόσο από τα… περασμένα όσο και από τα προσεχώς για τους Φθιωτούς, οι οποίοι ποντάροντας στην άμυνα θα παλέψουν για την παραμονή τους.

 

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι και λίγα τα προβλήματα του κόουτς Τεννέ για την έξοδο στη Λάρισα, με τους Βύντρα (Α, 6/0), Προβυδάκη (MA, 2/0), Βασιλακάκη (ΜΕ, 2/0), Νιάσε (ΜΑ, 3/0), Γκούγκα (Μ, 2/0), Βιγιάλμπα (Μ, 4/0), Μπιανκόνι (ΜΕ, 6/1) να μην υπολογίζονται για το ματς με την ΑΕΛ. Επιστρέφει από τιμωρία ο Χατζηστραβός (Μ, 4/0), κανονικά θα παίξει ο Καραμάνος (ΜΕ, 6/0) με προστατευτική μάσκα λόγω του προβλήματος που έχει στη μύτη.

 

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το 0-1 ο Καρλίτος στο 8’ με κεφαλιά, στο 20’ ο Διούδης απέκρουσε πέναλτι του Ρόμανιτς, το 0-2 ήρθε ξανά απ’ τον Καρλίτος στο 60’. Είχε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ ο Παναθηναϊκός.

 

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Θεοδωρόπουλος – Ασίγκμπα (Σκόνδρας), Τζανετόπουλος (Ασίγκμπα), Αντέτζο, Μπάχανακ (Σαραμαντάς) – Μπεχαράνο, Σκόνδρας (Χατζηστραβός), Μπουλούλης – Ντέλετιτς, Αραμπούλι, Ρόμανιτς

 

Δείτε επίσης όλα τα νόμιμα online casino στην Ελλάδα και κάντε την επιλογή σας:

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top