H ΑΕΛ κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθήμα της Superleague 1, επικρατώντας 2-1 με ανατροπή του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας στο στάδιο των «Ζωσιμάδων». Στο 61’ ο Λεό για τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, προσπέρασε τους αμυντικούς της ΑΕΛ και με πλασέ πέτυχε το 1-0. Η απάντηση των «βυσσινί» ήταν άμεση και στο 66’ με κεφαλιά του Πινακά, μετά από σέντρα του Φιλίπ, ισοφάρισε σε 1-1. Στο 85’ ο Τόρζε έκανε τη σέντρα και ο Πινακάς με κεφαλιά έστειλε και πάλι τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 55’ ο Λώλης είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε για τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας (86’ Μπρένερ), Ντομίνγκεζ (74’ Λιάσος), Λώλης, Ελευθεριάδης (46’ Σιόντης), Λεό (74’ Κριζμάν), Παμλίδης (62’ Καρτάλης). 

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ (64’ Ντουρμισάι), Σπαρβ (78’ Γιουνές), Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (78’ Κωστή), Μούζεκ, Πινακάς, Μπέρτος (68’ Γρηγορόπουλος), Νικολιάς (68’ Τόρζε).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top