Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει αφήσει πλέον πίσω της τα προβλήματα του κορονοϊού. Από τα νέα τεστ που έκαναν σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» δεν προέκυψε ξανά κάποιο νέο κρούσμα. Μάλιστα αρνητικοί ήταν αυτή τη φορά οι Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλος, καθώς και έξι μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αναμονή υπάρχει για τον Τσιγκρίνσκι, καθώς έδωσε δείγμα πιο μετά από τους υπόλοιπους. Οι Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλος, αλλά και ο Τσιγκρίνσκι εφόσον βγει κι αυτός αρνητικός, δεν θα συμμετέχουν πάντως στην σημερινή απογευματινή προπόνηση της, καθώς για μεγαλύτερη ασφάλεια θα υπάρξει και ένας δεύτερος έλεγχος γι' αυτούς, όπως έγινε και με τις προηγούμενες περιπτώσεις παικτών που ανάρρωσαν. Όσον αφορά τους Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι και δύο ακόμα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που ήταν τα τελευταία κρούσματα κορονοϊού δεν πήγαν να δώσουν δείγμα, παραμένοντας σε καραντίνα. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ: 
Χωρίς κανένα νέο κρούσμα για δεύτερη συνεχόμενη φορά πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Σπάτα ένας ακόμα έλεγχος ανίχνευσης κορονοϊού! Αντίθετα, αρνητικά ήταν τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν Εμάνουελ Ινσούα και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, καθώς και έξι μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ευχές από την κιτρινόμαυρη οικογένεια για άμεση ανάρρωση και επιστροφή στα Σπάτα και για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας!
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Σε αυτήν συμμετείχαν κανονικά οι Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Μπότος και Μιτάι, που επέστρεψαν από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους. Αντίθετα, απουσίασε ο Ιονούτς Ντεντελτσιάρου. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top