Λάβαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη φίλο της ΑΕΛ και όπως το συνηθίζουμε εδώ στο aelole.gr δημοσιεύουμε το περιεχόμενο του, εφόσον δεν περιέχει υβριστικό ή βλάσφημο περιεχόμενο. Επειδή το aelole.gr είστε όλοι εσείς…

Διαβάστε τι μας έστειλε

«Είναι κάποιες φορές που αναπολείς, που νοσταλγείς που ξεφυλλίζεις τις σελίδες του βιβλίου τής ζωής. Και το κάνεις για πολλούς λόγους είτε αυτοί έχουν να κάνουν με ευχάριστα ή με δυσάρεστα πράγματα.

Μια από αυτές τις φορές είναι η σημερινή που με πάει πολύ πίσω με αφορμή τη 

συμπλήρωση τεσσάρων (4) χρόνων από την ημέρα που ένας σπουδαίος άνθρωπος, αλλά και εξ ίσου σπουδαίος δημοσιογράφος και οπαδός της Α.Ε.Λ. πήρε τον δρόμο για το ταξίδι που όλοι προοριζόμαστε.

Σκέφτηκα να του γράψω ένα γράμμα, έστω και αν δεν γνωρίζω τη διεύθυνσή του. Παιδεύτηκα αρκετά για να καταλήξω τι ακριβώς ήθελα να του πω, αλλά τελικά αποφάσισα.

Ήθελα να τον ρωτήσω «ρε μπαγάσα, περνάς καλά εκεί πάνω;»

Να του τονίσω ότι είναι αισθητή η απουσία τής φωνής του τόσο από τα μεγάφωνα του γηπέδου όσο και από τα ραδιοφωνικά μέσα. Αισθητή είναι και η απουσία του από τα δημοσιογραφικά έδρανα του γηπέδου, αλλά και τα αντίστοιχα της αίθουσας συνέντευξης Τύπου.

Να του πω ότι λείπουν τα ουσιαστικά άρθρα του για την ομάδα τής καρδιάς του.

Να τον ενημερώσω ότι η αθέτηση λόγου εξακολουθεί να κυριαρχεί, αφού το τάξιμο δεν χαλάει σπίτι, ενώ το άθλημα των κυβιστήσεων παραμένει στην πρώτη γραμμή.

Να του πω ότι αυτοί που υποσχέθηκαν να σταθούν αντάξιοι των οραμάτων που ο ίδιος έτρεφε για την ομάδα κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Να του πω ότι η αγαπημένη του ομάδα δεν παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο αγωνιστικά καθότι πρωταγωνιστούν τα διοικητικά και μάλιστα με πρωταγωνιστή συγκεκριμένο πρόσωπο.

Να του πω ότι ο κόσμος της αγαπημένης του ομάδας ζει σε έναν ανεπανάληπτο διχασμό. Πολλοί δηλώνουν αηδιασμένοι από το τοξικό περιβάλλον και την αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί και επιλέγουν την αδιαφορία αντί του αγώνα.

Να του πω ακόμα ότι ενώ εκείνος μάχονταν ακατάπαυστα για το μεγαλείο και την ανεξαρτησία αυτής της ομάδας, τώρα άλλοι δηλώνουν άρρωστοι βάζελοι, άλλοι γαύροι, οι δανεικοί παρελαύνουν, ενώ στην έδρα τής ομάδας που αγάπησε φιλοξενούνται και ύμνοι άλλων ομάδων!

Τέλος, ήθελα να του πω ότι ντρέπομαι που τον ξεχάσαμε, μα πιότερο ντρέπομαι που δεν αποδόθηκε η πρέπουσα τιμή και αναγνώριση της προσφοράς του στη μνήμη του.

Ντρέπομαι και ζητώ συγνώμη, φίλε Κώστα Μπετχαβέ...»

Δημήτρης Κ. Κούρος

*Στείλτε μας τα μηνύματά σας στο e-mail μας info@aelole.gr. Επίσης μέσω facebook τα μηνύματά σας εδώ.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top