Δύο επιλογές για σήμερα Κυριακή από την Σούπερ Λίγκ και την Σέριε Α  με τα παιχνίδια Ολυμπιακός – ΑΕΛ και Αταλάντα – Ρόμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΛ (15:00)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός στον μεσοβδόμαδο εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ διατηρώντας το τίτλο του φαβορί στη στοιχηματική πλατφόρμα του pamestoixima.gr. Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με τον Βρουσάι στο 57ο λεπτό με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει στο 80’ μετά από λάθος του Σα. Παρά την ισοπαλία ο Ολυμπιακός παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 29 βαθμούς σε 11 παιχνίδια έχοντας 9 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στα τελευταία 5 σε Ευρώπη και Ελλάδα έχει 2 ήττες μια νίκη και μία ισοπαλία.
Απουσίες: Βινάγκρε (αμυντικός) Βαλμπουένα (εξτρέμ)
Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5 & 3/5 Goal-Goal 

ΑΕΛ 
Από το κακό στο χειρότερο η ομάδα της Λάρισας, πού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έξι βαθμούς, έχοντας 4 ήττες στα τελευταία 5 παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο τον ΟΦΗ ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 με το αυτογκόλ του Σπάρβ στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Πλέον βρίσκονται αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού και μόνο με ένα θαύμα θα τον αποφύγει.
Απουσίες: Δεν βρέθηκαν απόντες
Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5

Πρόταση: Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους να θέλουν μια εύκολη νίκη για να πάνε πρώτοι στην διακοπή. Από την άλλη η ΑΕΛ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αν δεν προσέξει ίσως κινδυνεύσει με βαριά ήττα.
Επιλογή το 1(-2) σε απόδοση 1.90
Δείτε τα ακόλουθα ρετρό βίντεο με αναμετρήσεις των 2 ομάδων με φάσεις και γκολ από το 1974 έως και το 2017

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΡΟΜΑ (19:00)
ΑΤΑΛΑΝΤΑ 
Αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι η ομάδα του Γκασπερίνι, που πήρε την ισοπαλία κόντρα στην Γιουβέντους εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Η Γιουβέντους αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 29ο λεπτό, έκτοτε κλείστηκε πίσω, με την Αταλάντα να παίρνει τα ηνία του παιχνιδιού και να ισοφαρίζει στο 57’, χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να φύγει νικήτρια από το Τορίνο. Βαθμολογικά η Αταλάντα παραμένει στην 8η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας σε 11 παιχνίδια, 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, με συντελεστή τερμάτων 22-17. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας μετράει μόλις νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες. 
Απουσίες: Κάλνταρα (αμυντικός) Πάσαλιτς (μέσος)
Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 2-3 γκολ

ΡΟΜΑ
Αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Ρόμα, η οποία προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Μπολόνια και Τορίνο. Στο παιχνίδι με τον Τορίνο κέρδιζε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με 10 παίκτες από το 14ο λεπτό. Στη επανάληψη ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα με την Ρόμα να φτάνει και σε 3ο γκολ στο 68’, το μόνο που κατάφερε η Τορίνο ήταν να μειώσει σε 3-1 Μπελότι  στο 73’. Πλέον οι Ρωμαίοι βρίσκονται 4η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας 24 βαθμούς σε 12 παιχνίδια με 7 νίκες 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Απουσίες: Σάντρο (αμυντικός) Ζανιόλο (μέσος) Παστόρε (μέσος)
Στατιστικά στοιχήματος: 4/5 Goal-Goal & Over 2.5 
Πρόταση: Σε καλή κατάσταση βρίσκονται και οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα, οι γηπεδούχοι θέλουν μία μεγάλη νίκη για να πάρουν ψυχολογία, ενώ στο αντίποδα η Ρόμα δεν δείχνει την αμυντική αφέλεια των τελευταίων χρόνων. Το παιχνίδι είναι αμφίρροπο με την Αταλάντα να έχει μικρό προβάδισμα λόγω προϊστορίας. 

Επιλογή η νίκη της Αταλάντα σε απόδοση 2.20 

Επισκεφτείτε καθημερινά το webfreebets.com για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-923777.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top