Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρηση των «βυσσινί» με τον Παναιτωλικό, παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη μέχρι να τον διακόψει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά ο Γιάννης Τάτσης:
«Η μπάλα στις δικές μας ευκαιρίες δεν μπήκε στα δίχτυα. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που ο Παναιτωλικό ήταν καλύτερος και εμείς μπήκαμε μουδιασμένα. Είχαμε ευκαιρίες, δοκάρι και σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό και πιθανότατα ήταν αργά. Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού». 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Αλέξης Κούγιας που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και στον χώρο όπου γίνεται το flash interview, δηλώνοντας: «Αυτό είναι ντροπή, μας κοροϊδεύουν όλους. Δεν υπάρχει στο κόσμο αυτό που γίνεται είναι ντροπή. Το ποδόσφαιρο είναι για να διασκεδάζει ο κόσμος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό με αυτούς τους διαιτητές, ποιος Κλάτεμπεργκ;». 

Μάλιστα, δεν επέτρεψε στη συνέχεια τον Γιάννη Τάτση να συνεχίσει τις δηλώσεις του, αφού του είπε: «Πάμε να φύγουμε...», με τους δύο άνδρες να αποχωρούν στα αποδυτήρια.
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top