Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Σπύρος Γλυνός, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά ο Σπύρος Γλυνός
Τι δεν πήγε καλά;
«Από που να αρχίσω! Θα σταθώ στο πρώτο μέρος. Μπήκαμε σχετικά νωθροί στο πρώτο 20λεπτό. Ο αντίπαλος είχε την υπεροχή, έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτά τα λεπτά. Μπορώ να πω 20-25 λεπτά. Στην συνέχεια κάπως μπορούσαμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι μέχρι την ανάπαυλα, αλλά και πάλι είχε την υπεροχή του πρώτου ημιχρόνου. Έπειτα στην συνέχεια στο δεύτερο μέρος έπειτα από κάποιες οδηγίες του προπονητή μας προσπαθήσαμε να γίνουμε λίγο πιο επιθετικογενής. Να πάρουμε προσπάθειες να βγούμε λίγο πιο μπροστά. Το καταφέραμε αυτό με κάποιες κλασικές ευκαιρίες που είχαμε. 2-3 αν θυμάμαι καλά αυτή την στιγμή που μετράω, αλλά δεν μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες και ο αντίπαλος στο τέλος έκανε και ένα δεύτερο γκολ και όλα κρίθηκαν εκεί». 

Την συνέχεια πως την βλέπεις;
«Είναι δύσκολη η συνέχεια, κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Πολύτιμος εντός έδρας ή εκτός. Θέλουμε ότι βαθμό πάρουμε να το κυνηγήσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ακόμα και με το γκολ που πετύχαμε δώσαμε λίγο ψυχολογία αναθαρύναμε, αλλά δεν φθάνει αυτό. Έπειτα από αυτές τις κλασικές ευκαιρίες πρέπει να τις δουλέψουμε στην προπόνηση για να βγει και στον αγωνιστικό χώρο. Περισσότερο πάθος περισσότερο επιμονή».

Ευκαιρίες δημιουργείτε το γκολ σας λείπει; 
«Είναι δύσκολο και αυτό πρέπει να δουλευτεί στην προπόνηση».

Είναι θέμα τύχης;
«Εντάξει είναι και θέμα τύχης αλλά όταν γίνεται επανειλημμένα. Είναι θέμα τύχης αλλά έχεις και πάλι κλασικές ευκαιρίες, τις οποίες έπρεπε να κάνεις γκολ. Είναι ένα κομμάτι που το ξαναλέω πρέπει να δουλέψουμε».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top