Τις άσχημες εμφανίσεις συνέχισε η ΑΕΛ, που έχασε εκτός έδρας και από τον Παναιτωλικό με 2-1 στο Αγρίνιο. Oι γηπεδούχοι σκόραραν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντίας, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε από το VAR για χέρι στο ξεκίνημα της φάσης. Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 16′ με κεφαλιά του Βέργου, έπειτα από κόρνερ, ενώ θα μπορούσε να κάνει και το 2-0 στο 30' όταν ο Αριγκίμπι εκτέλεσε πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ναγκί. Αυτή ήταν η δεύτερη εκτέλεση του πέναλτι, καθώς στην πρώτη ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ έπεσε στη δεξιά του γωνία και απομάκρυνε αλλά δεν είχε και τα δύο του πόδια πάνω στη γραμμή σύμφωνα με τον επόπτη κι έτσι διατάχθηκε επανάληψη. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν για την ΑΕΛ, ο Παναιτωλικός στο 87ο λεπτό κατάφερε με εκτέλεση πέναλτι του Βέργου να κάνει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ ήταν να μειώσει το σκορ στο 95ο λεπτό με το Γιουνές και να γίνει το τελικό 2-1.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ (75' Μελίσσας), Λιάβας, Τζανακάκης, Κωνσταντόπουλος, Αριγίμπι (57' Μεντόσα), Ντάλσιο, Ντίας, Γιάκολις (68' Αρσούρα), Τσιγγάρας, Ταχάρ (75' Περέιρα), Βέργος.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης (60' Γλύνος), Μιχαήλ (90' Μούζεκ), Σπαρβ, Φιλίπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντουρμισάι, Ζίζιτς, Πινακάς, Μπέρτος, Τρούγιτς (90' Γιουνές).
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top