Δείτε αναλυτικά τι είπε ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΛ.

Αναλυτικά ο Άκης Μάντζιος
«Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη. Ήταν μια νίκη αρκετά δύσκολη θα έλεγε. Το ζητούμενο ήταν να αντιδράσουμε και ήμουν σίγουρος ότι θα αντιδράσουμε σήμερα. Μας στεναχώρησε αλλά δεν μας επηρέασε η ήττα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Εμείς συνεχίζουμε. Δουλέψαμε καλά. Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Μπήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού. Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΛ. Κάναμε τα γκολ, είχαμε κάποιες φάσεις και είχε και η ΑΕΛ κάποιες φάσεις. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε σε τρεις μέρες ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι.»

Για το "μηδέν" στην άμυνα και την καλύτερη αμυντική εκτός έδρας επίδοση:
«Δεν κοιτάμε τα στατιστικά, ούτε νούμερα. Μας ενδιαφέρει η ομάδα να παίζει καλά, να παίρνεις τους βαθμούς και να χτίζει χαρακτήρα. Κάθε παιχνίδι που κερδίζεις, η ομάδα ανεβαίνει ένα σκαλί. Υπάρχει δρόμος ακόμα. Χαμηλά το κεφάλι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Αν δεν το παλέψεις, δεν θα πάρεις κάτι που δικαιούσαι.»

Για το τι άλλο κρατάει:
«Πολλά κρατάμε. Κρατάμε την σοβαρότητα, την πειθαρχία και την προσαρμογή της ομάδας στον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΛ. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε ομάδα να μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε παιχνίδι, ανάλογα τι συνθήκες επικρατούν.»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top