Για τα όσα ειπώθηκαν σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή από στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, αναφέρθηκε με ποστάρισμα του, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ερασιτεχνική ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Γιώργου Νάκα:
«Ειπώθηκε χθες βράδυ στην τηλεόραση από στέλεχος της ΠΑΕ ότι "αν δεν ήταν το μαϊμού στα Χανιά τότε, να δούμε που θα ήταν η ΑΕΛ". Για τους νεότερους, είναι αναφορά στο 3-3, με το οποίο η ομάδα γλύτωσε το 2003 τον υποβιβασμό από τη Γ Εθνική που θα ισοδυναμούσε με κίνδυνο αφανισμού. Όσοι το θυμούνται, πιστεύω καρδιοχτυπούν και μόνο στην ανάμνηση της αγωνίας.
Να γράψω ότι χάθηκε κάθε ντροπή; Δύσκολες στιγμές στην ιστορία υπήρχαν πολλές, τέτοια είναι και η τωρινή, θα υπάρξουν και στο μέλλον. Το πως τις διαχειρίζεσαι έχει να κάνει μεταξύ άλλων και με το χαρακτήρα σου. Αν είναι να ρίχνεις λάσπη και να εξεμείς βόθρο για να "γλυκάνεις" το σήμερα, καλύτερα βούλωσέ το.
Είναι η προσωπική μου άποψη και την καταγράφω δημόσια διότι ούτε ο αείμνηστος Κατσογιάννης μπορεί να απαντήσει, ούτε η σεμνότητα του χαρακτήρα των Νίκου Σωτηρούλη, Γιώργου Ζορμπά, Ζησης Χελιδωνης, Κώστα Κατσάρα και των άλλων τότε πρωταγωνιστών τους επιτρέπει να του απαντήσουν κατάλληλα. Δεν έχω την ίδια σεμνότητα και επιστρέφω το χαρακτηρισμό "μαϊμού" σε αυτούς που για μια "μπανάνα" τολμούν να σπιλώσουν τον τίμιο αγώνα κάποιων για να κρατήσουν την Ιδέα της ΑΕΛ όρθια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top