Με δυσάρεστη έκπληξη διαβάσαμε δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστού μας Τόρζε στο site του Θωμαΐδη, που αναζητεί ειδήσεις μόνο για να δυσφημίσει την ΑΕΛ, λόγω των αγωγών και των μηνύσεων που ήδη έχουν κατατεθεί εις βάρος του και εις βάρος της συμπαρουσιάστριας του Μπενέα, αλλά και προσκεκλημένων της εκπομπής του, περί του ότι δήθεν ο Τόρζε απεχώρησε από την ΑΕΛ λόγω του ότι ήταν απλήρωτος.

Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Ο Τόρζε ήταν επιλογή του κ. Γρηγορίου, μαζί με τους Βινίσιους και Γκαζάλ που απεχώρησαν πρόσφατα, στο τέλος του Ιανουαρίου του 2020, με το πιο μεγάλο συμβόλαιο που έχει δοθεί ποτέ σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Αγωνίστηκε λόγω Covid την προηγούμενη σεζόν μόνο 2 μήνες, με ανύπαρκτη αγωνιστική παρουσία, εκτός ενός παιχνιδιού με τον Βόλο στη Λάρισα, όπου πέτυχε και το μοναδικό γκολ και φέτος ήταν μόνιμος αναπληρωματικός των ποδοσφαιριστών μας Τρούγιτς, Πλατέλλα και Πινακά, οι οποίοι αγωνίζονται στην ίδια θέση με αυτόν και η μοναδική του προσφορά σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε ήταν μία σέντρα στο γκολ του Πινακά στο παιχνίδι στα Γιάννινα, όταν μπήκε σαν αλλαγή και έπαιξε ελάχιστα λεπτά.

Λόγω της αδιαφορίας του όταν έμπαινε αλλαγή, που κακώς τον επέλεγε ο κ. Γρηγορίου έστω και για λίγα λεπτά, η ΑΕΛ ουσιαστικά έπαιζε με 10 παίκτες και αυτό φάνηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, αλλά και με τον Άρη και ενώ αυτός ήθελε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και για τον επόμενο χρόνο, αφού το συμβόλαιο του έληγε στις 30/6 2021, του ζητήσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας, με το επιχείρημα ότι δεν θα ξαναέμπαινε ούτε στην 20άδα.

Ο δήθεν απλήρωτος Τόρζε για αυτήν την ασήμαντη προσφορά του μέχρι σήμερα έχει εισπράξει 70.000€ με τραπεζικές καταθέσεις και του οφείλουμε για την ολοσχερή εξόφληση του για ουσιαστική παρουσία μόλις 5 μηνών με ασήμαντη προσφορά 20.000€ τα οποία θα εισπράξει μέχρι τις 30/3/2021.

Καλά θα έκανε ο Θωμαΐδης, αντί να απευθυνθεί στον Τόρζε τον οποίον διώξαμε, να ρωτήσει τους 27 ποδοσφαιριστές που είναι αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ΑΕΛ και να μάθει από αυτούς εάν είναι πληρωμένοι ή όχι.

Εμείς απλήρωτους αφήνουμε μόνο όσους δεν προσφέρουν και δεν δέχονται να λύσουν τα συμβόλαια τους, γιατί μόνο έτσι απαλλασσόμαστε από αυτούς.

Κανένας ποδοσφαιριστής που θέλαμε δεν έφυγε ποτέ από την ΑΕΛ, γιατί ποτέ δεν έμεινε απλήρωτος από την ΑΕΛ, αλλά καλό θα είναι ο Θωμαΐδης να κάνει μια έρευνα που παίζουν ποδόσφαιρο αυτοί που διώξαμε, εκτός του Φατιόν που έβαλε βέτο ο Γρηγορίου για να τον διώξουμε, αλλιώς θα έφευγε ο ίδιος πέρυσι τα Χριστούγεννα μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη, και θα δει ότι οι υπόλοιποι είτε παίζουν σε κατώτερες κατηγορίες, είτε έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο, είτε παίζουν σε «ειδικές» ομάδες.

Στον Τόρζε αν δεν ανακαλέσει θα κάνουμε μήνυση και αγωγή.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top