Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αναφέρθηκε στην αναβολή του ματς με την ΑΕΛ, αλλά και τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5. Αναλυτικά o Πανουργιάς Παπαϊωάννου:
Για τα κρούσματα κορωνοϊού: 
«Οι νοσούντες είναι 10. Θα είναι για 14 μέρες κατ’ οίκον και πρέπει να βγάλουν δύο αρνητικά τεστ για να ξεκινήσουν προπονήσεις. Μετά είναι και τα υπόλοιπα μέλη που είχαν επαφές. Από σπίτι σε σπίτι θα παρθούν δείγματα για μοριακά τεστ και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Για το πως ξεκίνησε το θέμα: 
«Το πρώτο κρούσμα ήταν από έναν ποδοσφαιριστή και μετά ξέφυγε η κατάσταση».

Για τα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας: 
«Ο φίλος μου ο Αλέξης είναι καλός νομικός και τα ερμηνεύει κατά το δοκούν και το συμφέρον του. Δεν είναι όλα έτσι, η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Αν βλέπει φαντάσματα δεν μπορώ να κάνω κάτι, ας έρθει να δει. Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας λέει ό,τι θέλει αλλά υπάρχουν και κόκκινες γραμμές. Εγώ θέλω να προστατέψω την υγεία των ποδοσφαιριστών και των οικογενειών τους. Στη Λαμία έχουμε πολλά άτομα στο νοσοκομείο».

Για τον Μιχάλη Γρηγορίου: 
«Από τον κ. Κούγια άκουγα ότι ο κ. Γρηγορίου είναι αξιόλογος προπονητής και άνθρωπος. Αν ανέβαλε αυτός το ματς με τη Λαμία γιατί δεν το δήλωσε τότε. Το μόνο που του ευχήθηκα ήταν ότι προέχει πάντα η υγεία. Ένας άνθρωπος με απλή λογική αυτά θα έλεγε, δεν πλάθει σενάρια. Ο κ Γρηγορίου είναι σοβαρός άνθρωπος. Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Δεν μπορώ να ξέρω τι λέγανε Γρηγορίου και Κούγιας. Αν έχει κάτι παραπάνω ας το πει. Εμείς έχουμε δυο παιχνίδια αναβληθέντα χωρίς να έχουμε υπαιτιότητα. Επιστρέψαμε στη βάση μας χωρίς φασαρίες. Γίνεται ανθρωποφαγία., έχουμε άνθρωπο στο νοσοκομείο. Πόσο ξεφτίλισμα αντέχει το ποδόσφαιρο, ντρέπομαι που είμαι μέλος του συνεταιρισμού. Πόσο θα το ξεφτιλίσουμε το άθλημα;»
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top