Ο βετεράνος γκολκίπερ της ΑΕΛ, Γιώργος Πλίτσης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM, για τον αγώνα της ΑΕΛ με τον Άρη.

Αναλυτικά ο Γιώργος Πλίτσης
Για το ΑΕΛ-Άρης:
«Είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Από διαφορετική οπτική. Ο Άρης είναι πολύ ψηλά, φέτος θα κάνει καλύτερη πορεία, έχει πάρα πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση. Πιστεύω ότι η ΑΕΛ πρέπει να ξεκινήσει να παίρνει βαθμούς στο Αλκαζάρ. Η θέση της δεν της αρμόζει».

Για την ως τώρα εικόνα της ΑΕΛ:
«Δεν έχει παίξει τόσο καλά ματς. Υπάρχουν κάποια ημίχρονα που τα παιδιά έκαναν προσπάθεια. Είχε τραυματισμούς… Λείπει κάτι που πιστεύω ότι ο πρόεδρος το γνωρίζει. Με την απόκτηση ενός πιο επιθετικού παίκτη θα είναι καλύτερα. Αμυντικά είναι καλή, ίσως τον Γενάρη να ενισχυθεί».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει από τον Άρη:
«Είναι πολύ καλή ομάδα, ο Άκης Μάντζιος κάνει πολύ καλή δουλειά. Είναι από τα παιδιά που σαν προπονητές έχει φιλοδοξία, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο με επικίνδυνους παίκτες επιθετικά».

Για το αν η ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό τον κάνει πιο επικίνδυνο για την ΑΕΛ:
«Σ’ αυτά τα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, παίζονται και τα 3 αποτελέσματα. Ο Άρης έδειξε σταθερότητα εξ αρχής και αυτή η σταθερότητα τον έχει ψηλά στη βαθμολογία. Με μια ήττα δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν είναι καλή ομάδα ο Άρης. Ο Άρης θα είναι πιο προσεκτικός. Γι’ αυτό είναι δύσκολο το ματς για την ΑΕΛ που θέλει τη νίκη. Είναι ανοικτό παιχνίδι. Όποιος βρεθεί στην καλύτερη μέρα θα το πάρει. Πιστεύω και οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Μας έχει λείψει το ποδόσφαιρο, είναι νεκρό χωρίς φιλάθλους».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top