Δύο επιλογές έχω ξεχωρίσει για σήμερα Κυριακή 13/12, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε  Σεριε Α Ιταλίας και Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας. 

ΜΙΛΑΝ – ΠΑΡΜΑ (21:45)

ΜΙΛΑΝ 
Πορεία πρωταθλητισμού για τους Ροσονέρι με τη στοιχημαν να τους δίνει μεταξύ των υπόψηφιων για το σκουντέντο μετά από αρκετά χρόνια ισχνής παρουσίας. Οι Μιλανέζοι παραμένουν αήττητοι έως τώρα στο πρωτάθλημα έχοντας 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησαν εκτός έδρας της Σαμπντόρια με 2-1, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισαν και την Σπάρτα Πράγας στην τελευταία αγωνιστική του Europa League εξασφαλίζοντας και την πρωτιά στο όμιλο. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει 4 νίκες και μία ισοπαλία.
Απουσίες: Ιμπραΐμοβιτς (επιθετικός) 
Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 2-3 γκολ 

ΠΑΡΜΑ 
Στην 16η θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι πού έμειναν στο 0-0 κόντρα στην Μπενεβέντο την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τις νίκες τους μετα το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Τζένοα. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και κύπελλο η Πάρμα μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
Απουσίες: Βαλεντίν (επιθετικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 2-3 γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ενδιαφέρον αναμετρήσεις διεξάγονται ανάμεσα στις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια βάση της προϊστορίας,  πλέον η Μίλαν είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αλλά παρόλα αυτά έχει προβλήματα στην άμυνα. Από την άλλη η Πάρμα έχει ποιότητα από την μέση και μπροστά και περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι. 
Επιλογή το Goal-Goal σε απόδοση 1.90

ΦΟΥΛΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (18:30)

ΦΟΥΛΑΜ
Δύσκολη η επιστροφή στην Premier League για την Φούλαμ που βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας με μόλις 7 βαθμούς σε 11 παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 χωρίς να καταφέρει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας μετράει δύο νίκες και 3 ήττες, έχοντας δεχθεί γκολ στα 4/5. Στις 5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις  με αντίπαλο την Λίβερπουλ,  έχεις μόλις μία νίκη και 4 ήττες.
Απουσίες: Κομγκολό (αμυντικός) Τέλε (αμυντικός) 
Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 2-3 γκολ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Αήττητη για 4ο σερί παιχνίδι η ομάδα του Κλόπ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Τότεναμ με 24 βαθμούς. Την προηγούμενη εβδομάδα με αντίπαλο την Γουλβς επικράτησε με 4-0 στο Άνφιλντ κάνοντας την καλύτερη φετινή της εμφάνιση.  Μεσοβδόμαδα  και με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Μίντιλαντ για την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας φυσικά εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. 
Απουσίες: Φαν Ντάικ (αμυντικός) Τσιμικας (αμυντικός) Γκόμεζ (αμυντικός) (μέσος) Τσάμπερλεϊν (μέσος) Αλκαντάρα  μέσος) Μίλνερ (μέσος) Ζότα (επιθετικός)

Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 2-3 γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τεράστια η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους «κόκκινους» να θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η Φούλαμ είναι σε κακό φεγγάρι και δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι. Επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.70 
Προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Συντάκτης: Άρης Λιάπης
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top