Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM για την βαριά εντός έδρας ήττα των «βυσσινί» από τον Άρη, μένοντας μακριά από τον θόρυβο για τη διαιτησία. Αναλυτικά ο Γιάννης Τάτσης:
Για το αποτέλεσμα και το ότι τοποθετείται μετά από ήττα:
«Για εμένα δεν υπάρχει αυτό, το μιλάω μόνο μετά από νίκες. Κρατάω στάση ζωής καθημερνά είτε σε νίκη είτε σε ήττα. Το συμπέρασμά μου είναι ότι το ματς από την αρχή και όσο ήταν στο 0-1 «κρεμόταν σε μια λεπτή κλωστή». Τουλάχιστον δικαιούμασταν ένα γκολ στο ματς που θα άλλαζε την ψυχολογία μας και την ισορροπία του παιχνιδιού».

Για τις δηλώσεις που έγιναν για τη διαιτησία και αν έπαιξε ρόλο:
«Δεν θέλω να μπαίνω σ’ αυτά. Προσπαθώ να βελτιώνω τα παιδιά και την ομάδα ανάλογα με τον αντίπαλο και σε κάθε αγώνα. Μιλάω καθαρά για τη νίκη του Άρη και το σκορ. Με 16 τελικές εμείς, δεν θα πω αν ήταν δίκαιη η νίκη ή όχι, όσο ήταν όμως στο 0-1 το ματς «κρεμόταν σε μια κλωστή». Δικαιούμασταν ένα γκολ με τις ευκαιρίες που είχαμε. Αφοσιώνομαι στο δικό μου το κομμάτι».

Για το αν ο Άρης θα ήταν διαφορετικός αν είχε καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό:
«Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε στο δικό μας ματς. Περίμενα μια ομάδα τον Άρη όπως τον έχουμε δει με καλή μπάλα και σ’ αυτά τα δυνατά του σημεία προσπάθησα να τα εξουδετερώσω και να εκμεταλλευτώ κάποιες αδυναμίες που έχει. Νομίζω το γενικό συμπέρασμα, με βάσει του ότι δικαιούμασταν ένα γκολ, θα μπορούσε να αλλάξει το ματς. Αν ήταν 0-2 ή 0-3 στο φινάλε, δεν αλλάζει κάτι, τρεις βαθμοί είναι».

Για το δύσκολο έργο που ανέλαβε:
«Είναι το μοναδικό μου πρόβλημα γιατί ήρθα ξαφνικά, είμαι 7 μέρες στην ΑΕΛ. Έγιναν 2 ματς μέσα σε μια εβδομάδα. Μια μέρα ρεπό, 2 μέρες αποθεραπεία, οι «καλές» προπονήσεις που έκανα είναι πολύ μικρές σε αριθμό».

Για το ότι αρκετοί λένε ότι ο Άρης δεν θα μείνει πολύ ψηλά:
«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Το Πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και όλες οι ομάδες πρέπει να είναι σε μια θέση τέτοια που να μπορούν να διαχειρίζονται κάθε αποτέλεσμα. Βασικό είναι να έχουν σταθερότητα για να ξέρεις που μπορείς να στοχεύσεις. Ως τώρα ο Άρης τα πηγαίνει καλά. Δεν μπορώ να πω αν θα μείνει ψηλά ή όχι».

Για τα λόγια του Αλέξη Κούγια για τον ίδιο και το ότι τοποθετείται μετά από ήττα:
«Γιατί να μη μιλήσω μετά από ήττα; Η στάση ζωής μου είναι αυτή. Ισορροπημένη. Προσπαθώ να τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Κάνω ότι μπορώ. Αυτό λέω και στους παίκτες. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και μέσα από νίκη, ή από ήττα, πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά σημεία. Και να κερδίζαμε τον αγώνα δεν σημαίνει ότι δεν θα είχαμε αδύναμα σημεία. Ο προπονητής πρέπει να βλέπει την αλήθεια».

Για τον στόχο της ΑΕΛ και αν είναι άδικο να ειπωθεί πως στοχεύει στην παραμονή:
«Να διατηρηθούμε στην κατηγορία και όσο γίνεται ψηλότερα. Ματς με ματς αναθεωρείς τους στόχους. Πας πάντα για το καλύτερο σε κάθε ματς».

Για το αν μίλησε με τον Άκη Μάντζιο και ποια άποψη έχει για τον προπονητή του Άρη:
«Χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν είχαμε πολύ χρόνο να μιλήσουμε πριν και μετά το ματς. Ο Μάντζιος είναι καλός προπονητής και πολύ καλό παιδί».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top