Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, αναφέρθηκε για την ματαίωση της μεταγραφής του Μπρούνο Μπαράνκο στην ΠΑΕ ΑΕΛ. Αναλυτικά ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος: 
«Είναι αλήθεια, ότι ο κ. Κούγιας μας φέρθηκε άψογα και τήρησε τη συμφωνία στο έπακρο. Θέλω, μάλιστα, να τον ευχαριστήσω δημόσια, γιατί τήρησε το λόγο του. Από κει και πέρα προέκυψε ένα θέμα που αφορά τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του και ζήτησε να το σκεφτεί, πριν υπογράψει. Εμείς είχαμε συμφωνήσει εδώ και μία εβδομάδα και είναι προσβλητικό για έναν άνθρωπο σαν τον κ. Κούγια, να περιμένει έναν ποδοσφαιριστή. Εκπροσωπώ αρκετούς ποδοσφαιριστές και πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, ένας παίκτης από τη Φούτμπολ Λιγκ να μη θέλει να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ, μ’ ένα σεβαστό ποσό συμβολαίου για τον ίδιο. Ο Μπαράνκο «κλώτσησε» τη μεταγραφή του στην ΑΕΛ και ο καθένας κρίνεται από αυτά που κάνει». 

Για το αν ο Μπαράνκο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου, μετά από αυτή την εξέλιξη: 
«Ο Μπαράνκο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Θα συζητήσουμε ποιοι θα είναι οι κανόνες και αν θα συνεχίσει στην ομάδα. Γιατί εμείς πάνω από όλα θέλουμε στον Ολυμπιακό να έχουμε παίκτες προσωπικότητες, καλούς χαρακτήρες και να τηρούμε ότι λέμε. Δεν τον πίεσε κανείς τον Μπαράνκο να πάει στην ΑΕΛ. Γι’ αυτόν ήταν μία ευκαιρία ζωής να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ». 

Για τη συνεργασία που υπάρχει με την ΑΕΛ, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, τόνισε: 
«Όντως ο κ. Κούγιας παρακολουθεί κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για ορισμένους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, Έλληνες και ξένους και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ και είναι καλό να ακούγεται η ομάδα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία κερδίζει ο σύλλογος και το ταμείο της ΠΑΕ. Στον Ολυμπιακό Βόλου έχουν αλλάξει πολλά πράγματα…».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top