Για έκτο συνεχόμενο ματς η ΑΕΛ δεν καταφέρνει να σκοράρει και έμεινε στη λευκή ισοπαλία με αντίπαλο το Βόλο, στο στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 1, που την αφήνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Βόλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ προσπάθησε στην επανάληψη, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το σουτ του νεοαποκτηθέντα Ανίς Μπεν-Χατίρα δε βρήκε στόχο στο 48’ ενώ στο 60’, ο Κλέιμαν έδιωξε πολύ δύσκολα το φάουλ του Ματίας Ακούνια, ωστόσο η ομάδα του Βόλου είχε και τη μεγάλη ευκαιρία στο 85ο λεπτό με το Δουβίκα για να πάρει το «διπλό», όμως ο Μπάγιτς απέκρουσε το τετ-α-τετ. Οι «βυσσινί» έφτασαν στους εννέα βαθμούς, αλλά παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, ο Βόλος βρίσκεται 7ος με 24 βαθμούς.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Τσόσιτς (46’ Χουσίνο), Ζίζιτς, Μιχαήλ (46’ Καρανίκας), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Κολομπίνο, Πινακάς (46’ Μπεν-Χατίρα), Ακούνια (88’ Τρούγιτς), Ντουρμισάι (63’ Μουκαντζό).

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Τσοκάνης, Ριένστρα, Ρενάτο (58’ Περέα), Μαρτόλο, Μαρτίνες, Δουβίκας.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top