Ο σκόρερ του Άρη στη νίκη που πέτυχαν οι «κίτρινοι» με 1-0 επί της ΑΕΛ, Λίντσεϊ Ροζ, δήλωσε στη Nova χαρούμενος για το γκολ, τους βαθμούς. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λίντσεϊ Ροζ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ήθελα αυτό το γκολ από την αρχή της σεζόν. Είμαι χαρούμενος που ήρθε  αλλά αυτό που με απασχολεί είναι το μηδέν πίσω. Αυτό που μας χαροποιεί περισσότερο είναι η νίκη».

Για το ότι ο Άρης κράτησε ανέπαφη την εστία του:
«Είναι πολύ καλό, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι να κρατήσουμε το μηδέν. Γιατί έχουμε την ποιότητα να πετύχουμε ένα γκολ και θα πάρουμε τη νίκη στην χειρότερη δεν θα πάρουμε τη νίκη. Το πρώτο που έχουμε στο μυαλό μας από τον επιθετικό και όλη την ομάδα έχουμε να κρατήσουμε το μηδέν».

Για τη νίκη με 1-0 και την ουσία των βαθμών:
«Αυτό που θέλουμε είναι να γίνεται η δουλειά μας θα θέλαμε να κερδίζουμε με 10-0 αλλά αν μου έλεγε κάποιος ότι θα κερδίζουμε πάντα με 1-0 θα το υπέγραφα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν ήμουν στη Γαλλία η Μαρσέιγ πήρε το πρωτάθλημα, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια με 1-0».

Για τον Μήτρογλου:
«Είμαι πολύ περήφανος που θα παίξω μαζί του. Είναι ένας γνωστός ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να φέρνει τέτοιους μεγάλους παίκτες».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top