Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μανώλης Μπέρτος, για το παιχνίδι με το Βόλο.

Αναλυτικά ο Μανώλης Μπέρτος
Μετά το παιχνίδι αυτό. Μετά από ότι δεν ήρθε άλλο ένα ματς η νίκη, υπάρχει απογοήτευση, υπάρχει πίκρα, υπάρχει πείσμα για την συνέχεια, τι μένει;
«Εντάξει σίγουρα σ' αυτή την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, που βρισκόμαστε όλοι, είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σίγουρα υπάρχει πείσμα θα πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο για να καταφέρουμε να πάρουμε έστω κάποιο πόντο. Γιατί τα προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν κάπως άτυχοι. Δε μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που μας άξιζε, αλλά επειδή το ποδόσφαιρο έτσι είναι, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Θέλει να είμαστε πιο αποφασιστικοί πιο συγκεντρωμένοι και δεν υπάρχουνε λάθη».

Στο δεύτερο ημίχρονο βγάλατε μαχητικό πνεύμα αυτό αφήνει αισιοδοξία για τις λίγες αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου;
«Εντάξει σίγουρα ήρθαν και καινούργιοι παίκτες θα έχουμε μια άλλη εικόνα θεωρώ, αλλά όπως είπα και πριν δε φτάνει μόνο αυτό θέλει ακόμα πιο πολύ από εμάς να βγάλουμε το 100% για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Αγωνιστικά βλέπεις να έρχεται βελτίωση, όπως είπες και εσύ είναι πολλά τα νέα πρόσωπα στην ομάδα;
«Εντάξει είναι και εύκολο και δύσκολο, αλλά επειδή μας πιέζει ο χρόνος και η ομάδα είναι σε αυτή την πολύ δύσκολη θέση, πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε μια νίκη για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top