Νάπολι και Πάρμα αναμετρώνται και θέλουν και οι δύο την νίκη για διαφορετικούς λόγους, ενώ στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενείται από την Κάντιθ και θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Οι δύο αυτές αναμετρήσεις ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Κυριακής.          
Δείτε εδώ τα μακροχρόνια στοιχήματα από το euro 2020 στοιχημα, όπως επίσης και προγνωστικά Ομίλων, αναλύσεις ομάδων, πρόγραμμα και γήπεδα που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες.
 
ΝΑΠΟΛΙ – ΠΑΡΜΑ  ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εύκολο βράδυ απέναντι στην Σπέτσια για το Κύπελλο Ιταλίας. Παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατάφερε να προηγηθεί με 4-0 μέχρι το 40’, διάστημα στο οποίο θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο λογικά χαλάρωσε και δέχτηκε δύο γκολ σε τρια λεπτά (71’ και 73’), αλλά μέχρι το τέλος δεν γνώρισε άλλη απειλή και κράτησε το 4-2 και την πρόκριση.                      
Στο πρωτάθλημα προέρχεται από εκτός έδρας ήττα στην Βερόνα. Αν και μπόρεσε και προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό, η συνέχεια ήταν ολοκληρωτικά των γηπεδούχων που με τρια γκολ έφτασαν στο τελικό 3-1. Η εικόνα της Νάπολι κάνει τον Γκατούζο να αισθάνεται ανασφαλής. Και τα δημοσιεύματα για προσέγγιση του Ράφα Μπενίτεθ δεν βοηθούν στο να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα.      
Στατιστικά Στοιχήματος: Πέντε συνεχόμενα Over 2.5 στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας. 
 
ΠΑΡΜΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υποδέχτηκε την Σαμπντόρια και έχασε με 0-2. Αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί τους γηπεδούχους που δέχτηκαν τα γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ σε όλο το διάστημα αυτού είχαν δύο δοκάρια και έχασαν και μια σειρά άλλων μεγάλων ευκαιριών.                   
Μπορεί να αγωνίζεται καλά και να δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση, αν και είναι μόλις ένα βαθμό κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Και η ανάγκη και να πετύχουν γκολ και να πάρουν βαθμούς γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική για την Πάρμα. Στα θετικά ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας η αποστολή της.  
Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει έξι G/G στους οκτώ τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της στο πρωτάθλημα.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Περίεργο ματς, καθώς η Νάπολι έβγαλε αντίδραση στο κύπελλο, αλλά δεν είναι σε καλό φεγγάρι. Από την άλλη η Πάρμα αγωνίζεται συνεχώς με το άγχος. . 
Επιλογή μας το G/G  σε απόδοση 1.90. Δείτε εδώ τις αποδόσεις για το παιχνίδι ΑΕΛ-Βόλος

 
ΚΑΝΤΙΘ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΚΑΝΤΙΘ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ταξιδεψε στην Ανδαλουσία και ηττήθηκε με 3-0 από την Σεβίλλη. Από την αρχή σε ρόλο κομπάρσου προσπαθούσε απλώς να αμυνθεί. Και για ένα μισάωρο τα κατάφερε, αλλά μετά έκανε απανωτά τα γνωστά πλέον αμυντικά της λάθη και έτσι δέχτηκε δύο γκολ στο 35’ και στο 39’. Και ουσιαστικά εκεί τελείωσε το ματς, καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να απειλήσει την Σεβίλλη.              
Ομάδα που αν δεν της βγει το επιθετικό παιχνίδι δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, αφού “σταθερά” θα κάνει κάποιο ή κάποια αμυντικά λάθη που στο τέλος θα της στοιχίσουν. Και έτσι το μόνο που καταφέρνει είναι να μαζεύει βαθμούς από ισοπαλίες που την κρατούν στο μέσο της βαθμολογίας.         
Στατιστικά Στοιχήματος: Τρία σερί Over 2.5 για το πρωτάθλημα. 
 
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ολοκλήρωσε με νίκη την υποδοχή της Βαλένθια με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν το αναγνωριστικό πρώτο κομμάτι του αγώνα και κατάφεραν και προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό. Αλλά η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους Μαδριλένους που κυριάρχησαν και με τρία γκολ έφτασαν σε μια ακόμη νίκη που τους κράτησε στην κορυφή και σε απόσταση από τους διώκτες τους.              
Με βάση την εικόνα των άλλων ομάδων η φετινή σεζόν είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ένα ακόμη τίτλο για τους “ερυθρόλευκους” της πρωτεύουσας. Και ο Ντιέγκο Σιμεόνε το γνωρίζει καλά και φροντίζει η ομάδα του να παρουσιάζεται όσο κυνική χρειάζεται προκειμένου να παίρνει τους βαθμούς και να πλησιάζει στον στόχο της.               
Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει πετύχει δύο γκολ στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας υποχρεώσεις της. 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης φυσικά η Ατλέτικο. Και με βάση την αγωνιστική της συμπεριφορά εσχάτως δεν θα δυσκολευτεί να πάρει τη νικη.   
Επιλογή μας το διπλό (-1 Α.Η.) σε απόδοση 1.880
Προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top