Δείτε αναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Φιορίν Ντουρμισάι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά ο Φιορίν Ντουρμισάι
«Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο και δυναμικό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δυστυχώς όπως είναι το αποτέλεσμα χάσαμε, αλλά νομίζω ότι κάναμε κατάθεση ψυχής. Το θέμα είναι όμως ότι δεν πήραμε κάτι θετικό από αυτό τον αγώνα και μας είναι πολύ δυσβάσταχτο αυτό το πράγμα, που μετά από πολλά παιχνίδια δεν έχουμε πάρει σχετικά θετικά αποτελέσματα».

Τι κρατάτε από αυτό το ματς, για να το έχετε στο μυαλό σας για τα επόμενα παιχνίδια;
«Όταν χάνεις σε ένα παιχνίδι πάντα κρατάς και τα θετικά και τα αρνητικά, αλλά πάνω από όλα πρέπει να κρατήσουμε να είμαστε πιο σοβαροί πιο πειθαρχημένοι και να μη χάνουμε ποτέ την συγκέντρωσή μας είτε επιθετικά είτε αμυντικά». 

Για το επόμενο ματς με τον Άρη πως το βλέπεις εσύ πως πρέπει να το δει η ομάδα σου;
«Κοιτάξτε σίγουρα ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα φέτος, με πολύ ποιοτικούς παίκτες και ξέρει να κερδίζει τα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα όμως όπως είπε και ο προλαλήσαντας, πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Είτε είναι με την πρώτη βαθμολογική ομάδα του πίνακα είτε με την τελευταία. Πρέπει πάντα να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα και ακόμα περισσότερο τη νίκη».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top