Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Κώστας Κολομητρούσης, τοποθετήθηκε στο Metropolis 95.5, αναφορικά με την διαμορφωθείσα κατάσταση στην ΑΕΛ και το διοικητικό καθεστώς με την παρουσία του Αλέξη Κούγια. Ο ίδιος σχολίασε ακόμα και την επικείμενη αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ και την αγωνιστική κατάσταση των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Κολομητρούσης,: 
Για την κατάσταση στην ΑΕΛ: 
«Εδώ και αρκετό καιρό ο Αλέξης Κούγιας είναι σε κόντρα με ολόκληρη τη Λάρισα. Δεν μπορεί να συμβιώσει η πόλη με τον ίδιο που δημιουργεί και ένα μεγάλο χάσμα. Υπάρχει μία αδράνεια γύρω από την ομάδα αλλά ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει ένα άτομο το οποίο θα μπορέσει να αναλάβει τις τύχες της ομάδας».

Αναφορικά με την εικόνα του Άρη: 
«Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί αλλά ποτέ μην λες ποτέ γιατί μπάλα είναι. Η ομάδα δεν έχει καλή ψυχολογία και παρά το γεγονός ότι παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα είναι όλα ανοιχτά. Η ζυγαριά κλείνει προς την πλευρά του Άρη. Η ομάδα είχε πρόβλημα στο γκολ και τώρα ήρθε ο Μήτρογλου ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας και θα τον βοηθήσει στο σκοράρισμα και θα του πάρει το άγχος στο γκολ. Ο Άρης λειτουργεί συλλογικά και όχι σαν άτομο μόνο, αμύνεται και επιτίθεται συνολικά».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top