Ο Λάζλο Μπόλονι σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε ότι θα ήθελε να χρησιμοποιήσει έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ο Λάζλο Μπόλονι στο δεύτερο κομμάτι των δηλώσεων του στη NOVA αναφέρθηκε στην επικείμενη αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην απουσία των επτά σημαντικών παικτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάσλο Μπόλονι: 
Για τις πολλές απουσίες που καλείται να διαχειριστεί ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ: 
"Είναι πραγματικά μια εύθραυστη κατάσταση, γιατί όταν δεν μπορείς να έχεις στη διάθεση σου επτά παίκτες είναι πραγματικά μια μεγάλη κακοτυχία. Είμαι πεπεισμένος ότι με τους παίκτες που συνεχίζουμε, σε ένα μήνα με πολλούς αγώνες και με το γεγονός ότι είχαμε πέντε παίκτες για μεγάλο διάστημα απόντες και σε αυτούς προστίθενται άλλοι δύο οι οποίοι εκτίουν ποινή καρτών, θα κάνουμε το παν για να έχουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση. Συνήθως λέμε ότι οι δυσκολίες σε δυναμώνουν, σε μεγαλώνουν και σε συνασπίζουν. Θα βασιστούμε και σε αυτό".

Για το αν θα "αντλήσει" και πάλι λύσεις από τη "δεξαμενή" των νεαρών παικτών: 
"Έχω μια μικρή ιδέα στο μυαλό μου, δεν θα την αποκαλύψω, αλλά θα ήθελα και άλλος ένας νεαρός παίκτης να εκμεταλλευτεί αυτή την κατάσταση. Δεν θα κρύψω ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα είχαμε επιλέξει τον Τζαβίδα στη θέση του δεξιού μπακ, όμως τον εμπόδισε η "βόμβα" του κορωνοϊού. Πρόκειται για έναν παίκτη με ποιότητα, τεχνική και πνευματική ωριμότητα και είναι ένας παίκτης που θα ήθελα να δοκιμάσω, όμως εξαιτίας της κατάστασης αυτό δεν είναι εφικτό τη δεδομένη στιγμή".

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ:  
"Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες που έχουμε, ακόμα και όταν η ομάδα είναι χωρίς απουσίες, σκέφτομαι την επιθετική αποτελεσματικότητα μας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις με άλλους παίκτες για να μπορέσουμε να κάνουμε τη διαφορά. Δεν μπορώ να πω ότι περιμένω έναν ανοικτό αγώνα ή ένα παιχνίδι που θα δούμε εξαιρετικά πράγματα δεδομένης της κατάστασης, όμως γνωρίζω ότι μπορώ να βασιστώ στη θέληση και την ικανότητα των παικτών μου".

Για το αν μπορεί να βρεθεί η απάντηση στο επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του: 
"Αυτό ψάχνω και όταν δω κάτι, το χρησιμοποιώ αμέσως. Ας μείνουμε θετικοί. Και αν όχι θετικοί, να πω ότι έχω επιθετικούς παίκτες, απλά επειδή με ρωτήσατε αν βλέπω λύσεις, για να βρω λύσεις θα πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου".
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top