Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Δημήτρης Πινακάς, μίλησε στην εκπομπή “SUPER ΜΠΑΛΑ” στο MEGA και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ευκαιρίες που του έχει δώσει η ομάδα, αλλά και στα όνειρα του.
«Το γκολ πρέπει να το έχεις, αλλά χρειάζεται και σκληρή δουλειά» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του νεαρού άσου. Δείτε το βίντεο και διαβάστε τα όσα είπε ο Δημήτρης Πινακάς στο MEGA.
Αναλυτικά ο Δημήτρης Πινακάς: 
Έχεις ξεχωρίσει πολύ τη φετινή χρονιά, πώς το ζεις όλο αυτό; 
«Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν περίμενα να ξεκινήσει έτσι η χρονιά, ήθελα να παίρνω ευκαιρίες σιγά-σιγά, όμως όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Θέλω να συνεχίσω να πετύχω πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου να βγει από αυτή τη δύσκολη θέση». 

Σε μία μεγάλη ομάδα -από τις πρωτοπόρες- θα ήταν μικρότερες οι πιθανότητές σου να διακριθείς; 
«Σίγουρα θα ήταν πιο δύσκολο, αλλά πιστεύω πως οι προπονητές των ομάδων αυτών θα πρέπει σιγά-σιγά να δίνουν πολλές ευκαιρίες στα νέα παιδιά». 

Έχεις βάλει 6 από τα 9 γκολ της ΑΕΛ. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς; Αυτοπεποίθησης; 
«Το γκολ είναι και να το ‘χεις μέσα σου αλλά θέλει να δουλέψεις πάρα πολύ στα τελειώματα και αυτοπεποίθηση, όταν βρεθείς μπροστά από το τέρμα να το πιστέψεις. Σε αποπροσανατολίζει το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού; Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, συνεχίζω με δουλειά και το κεφάλι κάτω».  

Θεωρείς ότι είναι νωρίς να πούμε ότι ο Ολυμπιακός είναι αγκαλιά με τον τίτλο; 
«Σίγουρα είναι νωρίς αλλά ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα σε σχέση με τις άλλες δύο αλλά έχει προβάδισμα για τον τίτλο». 

Σε ποια θέση προτιμάς να παίζεις; 
«Μπορώ να αγωνιστώ και στις τέσσερις θέσεις, αλλά εκεί που προτιμώ είναι πίσω από τον σέντερ φορ».

Τι στέρησε στην ΑΕΛ τη δυνατότητα να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία; 
«Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν ξεκινήσαμε αρκετά καλά, ήμασταν και άτυχοι σε μερικά αποτελέσματα και μας επηρέασε ψυχολογικά. Όταν δεν μπορείς να πετύχεις εύκολα το γκολ, αλλάζει και η ψυχολογία σου κι αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα». 

Η γνώμη σου για τον Ουάρντα; 
«Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, πολύ χαρούμενος άνθρωπος και ξέρει πολλή μπάλα, είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top