Δείτε τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Αλέξανδρος Νικολιάς, μετά τη λήξη της εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Αναλυτικά ο Αλέξανδρος Νικολιάς
«Ήταν τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, δεν έγιναν πολλές φάσεις, δεν παίχτηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε φρεσκάδα, ήμασταν κουρασμένοι. Αλλά είμαστε επαγγελματίες και έτοιμο για ότι προκύψει ώστε στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα χαμογελάσουμε. Εξαρτάται από εμάς, πρέπει να αποβάλουμε το άγχος. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με κάθε αντίπαλο να διεκδικούμε τρεις βαθμούς. Στενεύουν τα περιθώρια και πρέπει να παίρνουμε βαθμούς, αυτή είναι η ουσία». 

Για το Αλκαζάρ, όπου ακόμη δεν έχουν κερδίσει οι «βυσσινί»;
«Αυτό δεν είναι θέμα γηπέδου, έτυχε έχουμε πάρει εκτός έδρας. Θέλαμε να κερδίσουμε και σήμερα, δεν τα καταφέραμε. Χωρίς φιλάθλους, δεν είναι θέμα έδρας, εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς». 

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί;
«Όπως είπαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για ξεκούραση. Πρέπει να δουλέψουμε για να πάμε εκεί να κερδίσουμε, δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος που έχει αρκετή ποιότητα. Πρέπει να πάμε με πάθος για να πάρουμε το παιχνίδι».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top