Απάντησε ο Κώστας Πηλαδάκης στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, με αφορμή τη δήλωση του για την αγωγή της ΔΕΥΑΛ κατά της «Γήπεδο ΑΕ».

Η δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη
«Αλέξη κατ αρχήν πιστεύω ότι τα νομικά σου είναι καλά άρα εκπλήσσομαι που τα τέλη σύνδεσης των Ο.Κ.Ω. τα μπερδεύεις με την κατανάλωση Νερού (πάλι ψεματάκι;) . Για την ιστορία τα τέλη που αναφέρεσαι ήταν η μοναδική ουσιαστική συμμετοχή της τότε Δημοτικής αρχής παρουσία και όλων των στελεχών της dimand με υπόσχεση τυπικής τακτοποίησης. Εν τέλει δεν τακτοποιήθηκε τότε τυπικά ( με σωστή καταμέτρηση m2 κλπ κλπ ) με αποτέλεσμα να το αναλάβει η Γήπεδο. Είναι πρωτάκουστο να προσμετρούνται τετραγωνικά μέτρα (m2) που δεν θα έπρεπε βάση κανονισμού ( πάνω από 33.000m2 ) ενώ η πραγματικότητα δείχνει περίπου 7000 m2 και για αυτό το λόγο φτάσαμε στην δικαστική συνδρομή για δικαίωση. Πιστεύω όταν διαβάζεις ανακοινώσεις μου καταλαβαίνεις το τι γράφω αλλιώς θα πρέπει να δεις το θέμα της πρεσβυωπίας . Οι εργαζόμενοι που εργοδοτώ είναι 450 και όχι 150 , όπου με πολύ αγώνα και κόπο έχω καταφέρει να μην απολύσω ούτε 1 άτομο, εν μέσω της 12ετους οικονομικής κρίσης στην χώρα μας, κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Για πολλά χρόνια μου έλεγαν ” μην ασχολείσαι με τον Κούγια ” επειδή πλέον είναι επί προσωπικού λέω να αρχίσω να ασχολούμαι. Έχεις την άποψη ότι με ψεύδη μπορείς να σπιλώνεις συνειδήσεις, να θίγεις αξιοπρέπειες και να βρίσκεσαι στο απυρόβλητο; Μπορεί και να τα καταφέρνεις. Δεν θα μου στερήσει όμως κανείς το δικαίωμα να μάχομαι έντιμα και μέσω δικαστικής οδού να επιζητώ την τιμωρία σου. Δεν ιδρώνω με τις απειλές και τα ψεύδη σου σε μένα και σε όποιον θεωρείς ότι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου και να είσαι σίγουρος ότι θα πράττω κατά συνείδηση».

Η αρχική δήλωση του Αλέξη Κούγια
«Σήμερα ρε Κώστα κουβαρντά, εσύ που τρέφεις 150 οικογένειες, αλλά δεν λες πόσες δεν έτρεφες στην Πάτρα και δεν γνωρίζω που αλλού, ότι από το 2011 έως σήμερα χρωστάς 400.000€ για κατανάλωση νερού στον Δήμο Λαρισαίων, στη δημοτική επιχείρηση ΔΕΥΑΛ, δηλαδή από το 2015 μέχρι πριν λίγους μήνες, που ανακατασκεύασα το ΑΛΚΑΖΑΡ, πήρες από εμένα 2.200.000€ και εσύ ο κουβαρντάς, ο καλοπληρωτής, που εκτός τα χρήματα που πήρες από εμένα που δεν είμαι κουβαρντάς, έχοντας και ταμείο 125.000.000€ δανεικά και αγύριστα, δεν πλήρωνες έστω σε δόσεις των 2.000€ τον ευεργέτη σου τον Δήμο Λαρισαίων, που σου χάρισε 170 στρέμματα για να κάνεις το γήπεδο – ηλεκτρικό σταθμό (φωτοβολταϊκά), να κάνεις water park και να παίζει εκεί η πιο βρώμικη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τα τελευταία 6 χρόνια, ο Απόλλων Λάρισας.
Εμείς οι συκοφάντες σου, οι υβριστές σου είμαστε έτοιμοι να σου δώσουμε 2.000€ το μήνα δανεικά για να πληρώσεις το νερό, μήπως και το κόψουν και δυσφημιστεί το Λαρισαϊκό ποδόσφαιρο και δεν μπορεί να παίξει εκεί ο Απόλλων Λάρισας.
Εκείνο όμως που με έχει εξοργίσει και για αυτό τον λόγο θα ετοιμάσω μηνυτήρια αναφορά για απιστία είναι:
1. Γιατί ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΥΑΛ δεν έκαναν κατάσχεση όλων αυτών των  2.200.000€ που εμείς σου δώσαμε για την χρήση του γηπέδου και
2. Γιατί μέχρι σήμερα δεν έκοψαν την παροχή νερού στο γήπεδο.
Δυστυχώς η μηνυτήρια αναφορά για την διάπραξη του κακουργήματος της απιστίας θα γίνει και κατά του Δημάρχου και κατά όλων των μελών του Δ.Σ.
Στην μηνυτήρια αναφορά θα φέρεσαι εσύ ως ηθικός αυτουργός και ως αυτουργοί τα μέλη του Δ.Σ. του Δήμου Λαρισαίων και η διοίκηση της ΔΕΥΑΛ.
Γεια σου Κώστα κουβαρντά πάρε από όλους τα λεφτά».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top