Νέα απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη στη δήλωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ. Και η νέα απάντηση του Αλέξη Κούγια.

Η απάντηση Κώστα Πηλαδάκη
«Αλέξη εργοδοτώ 450 οικογένειες εδώ και πάνω από 18 χρόνια και βρίσκω την άκρη δε χρειάζομαι τη βοήθειά σου. Δεδουλευμένα σε ποδοσφαιριστές δεν αφήσαμε σε κανέναν όταν είχαμε συμβόλαια 500 και 600 χιλ, όχι 40 και 50. Αν εννοείς προσφυγές για χρόνια που δεν έπαιξαν λόγω του παλιού συστήματος είμαι σίγουρος ότι δε σου τα ζητήσανε επειδή δεν έχεις και τη φήμη του κουβαρντά, άλλωστε όλες έχουν τελεσίδικο χαρακτήρα και δεν δημιούργησαν κανένα θέμα στην ΑΕΛ. Κατά τα λοιπά δε μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι και θα τα πούμε αρμοδίως. Μόνο βάλε σε τάξη λίγο τις σκέψεις σου γιατί τα μπλέκεις όλα και με όλους. Τι σχέση έχει ο Αντώνης ή ο συγχωρεμένος ο Βγενόπουλος μόνο εσύ καταλαβαίνεις. Όσον αφορά το δεκάρικο να σου θυμίσω ότι είναι 25.000 και δεν θα τα πάρω εγώ αλλά άνθρωποι που τα έχουν ανάγκη».

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια
«Καθώς καταλαβαίνω Κώστα μου, αντί να πάρεις 2.200.0000€ που έχεις πάρει μέχρι τώρα, θέλεις να πάρεις 2.225.000€, εφόσον κερδίσεις τα δικαστήρια, γιατί όπως ξέρεις, αφού έχεις γίνει δικηγόρος από τα πολλά δικαστήρια που έχεις αντιμετωπίσεις στην ζωή σου (ποινικά, αστικά, εργατικά, διοικητικά), για να εισπράξεις τα 25.000€ πρέπει η απόφαση να γίνει αμετάκλητη. Μάλλον τα νομικά σου δεν είναι ακόμα τόσο καλά, αφού εσύ είσαι ειδικός στο τραπεζικό – δανειακό δίκαιο. Όσο για το πόσο κουβαρντάς είμαι στην ζωή μου και το τι ύψους είναι τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, θα σου απαντήσω ότι όσα χρήματα και να δίνω στους ποδοσφαιριστές , είναι δικά μου και προέρχονται από την εργασία μου και τον καθημερινό μου κόπο, όπως τα χρήματα όλων των τιμίων ανθρώπων και δεν προέρχονται, ούτε από την επί δεκαετίες φιλική σχέση σου με τον Μπράνσον, ούτε την επί δεκαετίες φιλική σου σχέση με τον Βγενόπουλο, ούτε από τα «κλεμμένα» μέσω θαλασσοδανείων χρήματα του ελληνικού λαού, για τα οποία πρόσφατα ασχολήθηκε μαζί σου σε πρωτοσέλιδα και η Βουλή και η έγκριτη εφημερίδα Documento, ούτε από τα χρήματα των εκατοντάδων εργαζομένων στο Casino του Ρίου, που για να πάρουν τους μισθούς τους έκαναν επίσχεση εργασίας επί τόσα χρόνια. Αν εγώ είχα στην τσέπη 125.000.000€, δανεικά και αγύριστα λόγω της φιλικής μου σχέσεως μου με τον απατεώνα Βγενόπουλο, η ΑΕΛ η οποία επί της εποχής σου έφτασε να έχει έσοδα 8.500.000€ το χρόνο, δεν θα είχε συμβόλαια 100.000€ και 200.000€, όπως εσύ δεν ντρέπεσαι να λες. Ειδικά για αυτή την περικοπή της ανακοινώσεως σου, όπως και για τους χαρακτηρισμούς, εσύ θα πας στο δικαστήριο και ελπίζω να βρω κανένα περιουσιακό στοιχείο για να πάρω την αποζημίωση. Εγώ αν είχα αυτά τα εκατομμύρια που πέρασαν από τα χέρια σου, εξαιτίας μόνο και μόνο της ΑΕΛ, θα είχα πάρει ένα Championς League. Εγώ με 2.5000.000€ το χρόνο έσοδα και 500.000€ ενοίκιο το χρόνο σε σένα, έδωσα και δίνω συμβόλαια στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ 100.000€ και 150.000€ και τα πληρώνω, ενώ εσύ αυτά τα συμβόλαια που αναφέρεις ουδέποτε τα πλήρωσες γι’ αυτό και η ΑΕΛ η δική σου πτώχευσε με 19.000.000€ χρέος και υποβιβάσθηκε στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και ακόμη και σήμερα καλούμαι εγώ να πληρώσω τους δυστυχισμένους ποδοσφαιριστές που σε εμπιστεύτηκαν π.χ. Τουάμα κλπ και στους οποίους συνολικά σύμφωνα με την αίτηση που έκανες για να υπαχθείς στο άρθρο 99, ήταν συνολικά 9.000.000€, όπως 9.000.000€ ήταν και τα χρέη προς ΙΚΑ, Εφορία. Τέτοιο κουβαρντά σαν και σένα, όπως λέει και ο λαός να τον βράσω.
Όσο για την αναφορά στον Αντώνη είναι ξεκάθαρη: αν δεν ήταν αυτός ο μεγάλος καλλιτέχνης και άνθρωπος να σε στηρίξει όταν σου πήραν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο στο όνομα σου το σπίτι σου, από την τράπεζα η το δημόσιο δεν ξέρω ακριβώς, κατά την κρίση μου δεν θα είχες ούτε σκηνή για να μείνεις. Ελπίζω χθες που ήταν η γιορτή του, να άναψες και μια λαμπάδα για να τον έχει ο θεός καλά.
Μια συμβουλή: Mην τα ανακατεύεις γιατί βρωμάνε και στη Λάρισα είναι πολύ αγριεμένα πια τα πράγματα, ειδικά για αυτούς που έβαλαν πλάτη για να γίνει το γήπεδο και δεν μιλάω για τα χρέη προς τους ανθρώπους. Εύχομαι για λίγα ευρώ στο γήπεδο να μην δούμε πάνω από το Βυσσινί Άλογο το έμβλημα της Πύδνα Κίτρους - ΝΠΣ Βόλος».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top