Νέος κύκλος αντιπαράθεσης Πηλαδάκη και Κούγια. Δείτε παρακάτω την απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη και την αρχική δήλωση του Αλέξη Κούγια. Η απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη:
«Το επίπεδο σου είναι γνωστά χαμηλό δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώνεις κάθε φορά με κάθε δημόσια τοποθέτηση σου. Το ποσό που αναφέρεις αφορά συμφωνημένη χρήση με συμφωνία που ΕΣΥ πρότεινες ΕΣΥ καθόρισες και ξαφνικά ως συνήθως το έκανες επιχείρημα να με ενοχοποιήσεις ….για γέλια. Το Λουλη μάλλον βγαίνει από το κοντούλη οπότε αφορά εσένα και όχι εμένα. Με κατηγορείς για πράγματα που δεν είχα και δεν έχω καμία σχέση και το γνωρίζεις πολύ καλά. Η στάση ζωής μου όμως δεν μου επιτρέπει να πέφτω στο επίπεδο σου με αντίστοιχους χαρακτηρισμούς . ΕΣΥ κατηγορείς εμένα ενώ γνωρίζουν όλοι την αγάπη και την λατρεία που εισέπραξες από όπου πέρασες . Δεν μπορώ να ακολουθώ πλέον τον δρόμο και την συμπεριφορά σου διότι διαφέρουμε και σε ύψος αλλά και σε ηθικό ανάστημα».

Η αρχική δήλωση του Αλέξη Κούγια
«Ρε Λούλη, τι στενοχώρια να έχεις εσύ για την ΑΕΛ, που αφού την χρησιμοποίησες και έφτιαξες ένα γήπεδο ιδιοκτησίας σου και όχι της ομάδας και την άφησες σε ενάμισι χρόνο από τα εγκαίνια, αφού προεισέπραξες διαρκείας τεσσάρων ετών, την πτώχευσες, την διέλυσες και την άφησες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με χρέη 19.000.000€ στα χέρια του οποιουδήποτε τυχοδιώκτη δήθεν Αελάρα;
Ρε Λούλη, τι θράσος είναι αυτό που έχεις;
Αφού μου ήπιες το αίμα μαζί με τους «συνεργάτες» σου και μου πήρατε από την τσέπη 2.200.000€ κάνεις τον στενοχωρημένο και δήθεν ανησυχείς μήπως υποβιβαστούμε;
Ρε Λούλη, τι σχέση έχεις εσύ με το ποδόσφαιρο και με την ΑΕΛ, εδώ και 9 χρόνια, εκτός από το να μου πίνεις το αίμα;
Είσαι ή δεν είσαι όλη μέρα και όλη νύκτα μαζί με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο, που μου στήνει τους διαιτητές;
Ήσουν ή δεν ήσουνα ο μοναδικός μάρτυρας υπερασπίσεώς του στο δικαστήριο και με παρακαλούσατε να τον βοηθήσω για να απαλλαγεί, όταν ήταν κατηγορούμενος για απειλή και οπλοχρησία εναντίον μου, τότε που προσπαθούσε να με εκβιάσει για να αλλάξω την κατάθεση μου στο Koriopolis;
Ρε Λούλη, η Λάρισα και εγώ σε έχουμε μάθει όλοι.
Μείνε εκεί με το γήπεδο σου, τα φωτοβολταικά σου στο στέγαστρο και με την ομάδα σου τον Απόλλωνα Λάρισας και με όλο το συνονθύλευμα που έχει μαζευτεί εκεί από τους παλιούς σου συνεργάτες και άσε εμένα και τους ανιδιοτελείς συνεργάτες μου και τους οπαδούς μας να κάνουμε τον τίμιο αγώνα μας, με τα τίμια χρήματα μας, για να είναι πάντοτε η ΑΕΛ μας εκεί που πρέπει.
Δυστυχώς ο λαός μας, για κάτι τύπους σαν και σένα έχει μία λέξη, που δυστυχώς θέλω να στην αποδώσω, αλλά που δεν μπορώ να την γράψω.
Και ένα τελευταίο:
Μην περιμένεις εσύ και οι υπόλοιποι που κάνετε τα πάντα ( με ανακοινώσεις, με πορείες, με …) για να υποβιβαστεί η ομάδα, ότι εγώ είμαι σαν και σένα που μόλις χαθούν τα χρήματα από την τηλεόραση, τους χορηγούς και τα δάνεια, θα τα παρατήσω και θα φύγω αφήνοντας την ομάδα στα χέρια του Νάκα και των υπολοίπων.
Εγώ θα μείνω και πρόεδρος και ιδιοκτήτης μιας υγιούς ποδοσφαιρικής ομάδας και μιας υγιούς ποδοσφαιρικής εταιρείας, σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται μέχρι το τέλος της ζωής μου, ότι και να κάνετε εις βάρος μου, γιατί είμαι ο Αλέξης ο Κούγιας που έχει κάνει το όνομά του συνώνυμο του επαγγέλματός του και της επιστήμης του, ενώ για σένα ακόμη ψάχνω να βρω τι εργασία κάνεις και ποιού επαγγέλματος έχεις κάνει συνώνυμο το όνομά σου».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top