Ο Δημήτρης Πινακάς ξεχωρίζει στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1. Ο 19χρονος επιθετικός της ΑΕΛ μίλησε στο Metropolis για την πορεία του, τα διθυραμβικά σχόλια που ακούει, καθώς και για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πινακάς:
Για τα καλά σχόλια που ακούει: «Ωραίο είναι αυτό. Σίγουρα είναι ωραίο να ακούς θετικά σχόλια, αλλά χρειάζομαι ακόμη βελτίωση. Κλείνω τα αυτιά και συνεχίζω να δουλεύω. Για να πετύχεις τους στόχους σου και να ανέβεις σε υψηλό επίπεδο πρέπει να είσαι ανοιχτός, να δέχεσαι τα αρνητικά και θετικά σχόλια και να συνεχίζεις».

Για το γκολ στον ΠΑΟΚ: «Όταν είδα το αριστερό μας μπακ να ανεβαίνει, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν ανεβασμένοι, βγήκα, πήρα τη μπάλα, πέρασα τον Βαρέλα και είδα τον Ίνγκασον να έρχεται κατά πάνω μου. Τον πέρασα, είδα τον τερματοφύλακα, έσκαψα τη μπάλα και πέτυχα το γκολ. Σίγουρα είναι το καλύτερο που έχω πετύχει στη Super League 1».

Για το μέλλον του: «Άρχισε να υπάρχει ενδιαφέρον. Είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΛ και πρέπει να δώσουμε το 100% εγώ και οι συμπαίκτες μου, ώστε να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση. Μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα, αλλά αυτό θα κριθεί από την ομάδα μου και την ομάδα που θα θέλει να με αποκτήσει».

Για το ενδιαφέρον Ολυμπιακού: «Δεν ξέρω κάτι μέχρι στιγμής. Συνεχίζουμε».

Για την ΑΕΛ: «Στον πρώτο γύρο ήμασταν αρκετά άτυχοι σε πολλά παιχνίδια. Στον δεύτερο γύρο μπήκαμε καλά και με μερικές προσθήκες θα καταφέρουμε να τη σώσουμε».

Για τον Άρη: «Άρχισε πολύ καλά. Είναι δυνατή και οργανωμένη ομάδα. Πιστεύω θα είναι στην τριάδα. Μέχρι στιγμής βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μου αρέσει που προσπαθούν να παίξουν τη μπάλα και δεν εκβιάζουν μακρινές μπαλιές».

Για τις ευκαιρίες, λόγω κορονοϊού: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και για άλλα παιδιά. Πολλοί παίκτες άρπαξαν την ευκαιρία και δείξαμε ότι ως Έλληνες μπορούμε να παίξουμε άσχετα με την ηλικία».

Για το ποδοσφαιρικό του όνειρο: «Να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα στο εξωτερικό και να βάλω τα χρώματα της Εθνικής».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top