4 παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα Κυριακή , με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία.

ΚΡΟΤΟΝΕ – ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ (16:30)
Φαβορί στην αναμέτρηση η ομάδα του Ιντζάγκι που δείχνει ότι ήρθε για να μείνει στην πρώτη κατηγορία του «Καμπιονάτο». Την προηγούμενη αγωνιστική αν και πάλεψε με όλες της δύναμης δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την Αταλάντα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπενεβέντο δυσκολεύεται αρκετά στα εντός έδρας παιχνίδια, στα οποία καλείτε να έχει την κατοχή της μπάλας. Εκτός έδρας αποδίδει καλύτερα έχοντας φύγει με το διπλό από έδρες όπως της, Φιορεντίνας, της Ουντινέζε και της Σαμπντόρια. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Κροτόνε βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας μόλις 9 βαθμούς σε 17 παιχνίδια, με δύο νίκες τρεις ήττες και 12 ήττες συνολικό απολογισμό. Την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε ακόμη μία , η 3η συνεχόμενη, αυτή τη φορά στην έδρα της Βερόνα με 2-1. Η Μπενεβέντο έχει το προβάδισμα στην αναμέτρηση και το διπλό σε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Μπορείτε να δείτε όλους τους διαθέσιμους live αγώνες από τη Serie A στο sportstreaming24 , όπως επίσης και από μεγάλα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.


ΜΠΡΕΣΤ – ΡΕΝ (14:00) 
Δύσκολη έξοδος για την Ρεν κόντρα σε μια αρκετά καλά δουλεμένη ομάδα, που μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια της. Η Μπρέστ βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς σε 19 παιχνίδια έχοντας 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 9 ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εύκολα στην έδρα της Παρί Σεν-Ζερμέν, με 3-0 κάνοντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις για φέτος. 
Στον αντίποδα η Ρεν παραμένει οριακά στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς και την Μαρσέιγ να την πλησιάζει επικίνδυνα. Η ομάδα της Βρετάνης την περασμένη αγωνιστική παραχώρησε ισοπαλία εντός έδρας με αντίπαλο την Λυών παραμένοντας αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Εκτός έδρας εμφανίζεται πιο συγκεκριμένη αμυντικά, έχοντας δεχθεί μόλις δύο γκολ στα τελευταία 5. Το φαβορί στην αναμέτρηση παραμένει η Ρεν, που αν θέλει να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο πρέπει να φύγει με το τρίποντο από μία από τις πιο δύσκολες έδρες του Σαμπιονά. Το διπλό (2) σε απόδοση 2.20 αξίζει το ρίσκο.


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ (18:30)
Ντέρμπι κορυφής στην Premier League με την Λίβερπουλ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκοπό να την «πιάσει» στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έπεσαν στην 2η θέση την προηγούμενη αγωνιστική λόγο της ήττας από την Σαουθάμπτον και βρίσκονται πλέον στο -3 από την ομάδα του Σόλσκιερ. 
Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την σεζόν, έχει καταφέρει να παραμένει αήττητη σε πάνω από 10 παιχνίδια στην Premier League με την πορεία της να θυμίζει παλιές καλές εποχές. Την προηγούμενη αγωνιστική κερδίσε δύσκολα στην έδρα της Μπέρνλι, με 1-0 χάρις το τέρμα του Πογκμπά πού δείχνει αισθητά βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα. Εντός έδρας η ομάδα του Κλόπ στο πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη ήττα, με την προϊστορία να δείχνει Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν περιθώρια για άλλη ήττα καθώς θα μείνουν αρκετά μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα ρισκάρω στον άσσο (1) της Λίβερπουλ 

Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων: 

ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (16:00) 
Σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι το τελευταίο διάστημα καθώς προέρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Νιμ και Λάνς, αποτελέσματα που τους έχουν απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράνε τρεις νίκες και δύο ήττες. 
Από την άλλη η Σεντ Ετιέν αν και ξεκίνησε αρκετά ελπιδοφόρα στα πρώτα παιχνίδια, η αγωνιστική πτώση δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της και πλέον αγνοεί την χαρά της νίκης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ρεμς με 3-1 φτάνοντας τις 8 ήττες στο πρωτάθλημα. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 16η θέση με 19 βαθμούς σε 19 παιχνίδια έχοντας συντελεστή τερμάτων 20-29. Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση αυτό το διάστημα και αναπόφευκτα έχουν το προβάδισμα. Η νίκη της Στρασβούργο θα προστεθεί στις επιλογές μου.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.’’
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top