Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει για σήμερα Κυριακή από την πρώτη κατηγορία της Κύπρου με τις ομάδες της κορυφής στο βαθμολογικό πίνακα να κοντράρονται μεταξύ τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ (20:00)
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 
Στην κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα του Πετράκη μετά από 15 παιχνίδια έχοντας συγκεντρώσει 33 βαθμούς διατηρώντας την 3η θέση στα φαβορί κατάκτησης του Κυπριακού Πρωταθλήματος στο stoiximan cy. Την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Πάφου,  δεν κατάφερε να διευρύνει το νικηφόρο σερί των τριών αγωνιστικών, μένοντας στο 1-1. Αυτήν ήταν η 3η ισοπαλία για τον Απόλλων Λεμεσού έως τώρα στο πρωτάθλημα, μετρώντας επίσης, 10 νίκες και μόλις δύο ήττες. Στα τελευταία 5 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας έχει δεχτεί μόλις 3 τέρματα.
Απουσίες: Γιοβάνοβιτς (τφ) Αγκίρε (μέσος)  Σακέτι (μέσος) 
Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ 
Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς η Ανόρθωση παρά τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα. Η ομάδα του Τιμούρ Κατσπάγια γνώρισε άλλη μια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική αυτή την φορά εκτός έδρας από την φορμαρισμένης Ομόνοια με 3-0. Στα τελευταία 5 παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας μετράει δύο νίκες δύο ήττες και μία ισοπαλία έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόνο μια φορά, στην νίκη με 1-0 κόντρα στην Πάφο.
Απουσίες: Βργκοτς (αμυντικός) Σελίν (αμυντικός) Οκριασβίλι (μέσος)
Στατιστικά στοιχήματος: 3/5 Over 2.5 
Πρόταση: Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι πού θέλουν να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, από την άλλη η ομάδα του Κετσπάγια, έχει σημαντικές απουσίες και υπολείπεται σε ψυχολογία και πάθος. Περιμένω τον Απόλλων Λεμεσού να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και εντός αγωνιστικού χώρου.
Ποντάρισμα στον άσσο (1) σε απόδοση 1.70. 
Highlights: Δείτε εδώ τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης από το τελευταίο αγώνα των 2 ομάδων: 

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ (18:00) 
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Αήττητη για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι η ΑΕΚ Λάρνακας έχοντας  4 νίκες και μία ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα κακό από πλευράς ποιότητας παιχνίδι, κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς κόντρα στην Καρμιώτισσα με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ταουλεμεσέ στο 88ο λεπτό. Αυτήν ήταν η 9η νίκη για τους γηπεδούχους έως τώρα στο πρωτάθλημα που βρίσκονται στην 5η θέση με 29 βαθμούς και στο -4 από την κορυφή. Χαρακτηριστικό της φετινής ΑΕΚ η συμπαγής άμυνα η οποία διαθέτει, έχοντας δεχθεί σε 15 παιχνίδια, 9 τέρματα και κανένα στα τελευταία 5.
Απουσίες: Άμπραχαμ (μέσος) 
Στατιστικά στοιχήματος: 5/5 No Goal 

ΟΜΟΝΟΙΑ 
Με ανεβασμένη διάθεση και ψυχολογία πηγαίνουν στην Λάρνακα οι φιλοξενούμενοι, καθώς προέρχονται από 3 σερί νίκες με τελευταία την επιβλητική κόντρα στην Ανόρθωση με 3-0. Η ομάδα του Μπέργκ είναι η πιο φορμαρισμένη αυτήν την περίοδο στην Κύπρο έχοντας 13 βαθμούς σε 5 παιχνίδια. Βαθμολογικά βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς έχοντας 8 νίκες , 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.
Απουσίες: Κυριακίδης (αμυντικός) 
Στατιστικά στοιχήματος: 5/5 Over 2.5 

Διαβάστε για τις τελευταίες αποδόσεις στους αγώνες της ΑΕΛ εδώ.

Πρόταση: Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πού βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Στα τελευταία 5 μεταξύ τους παιχνίδι βλέπουμε γκόλ και θέαμα με τις δύο ομάδες να έχουν σκοράρει στα 4 από αυτά. Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες, και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο  έχει πιθανότητες επαλήθευσης. 
Επιλογή το Goal-Goal σε απόδοση 2.00
Επισκεφτείτε καθημερινά το livebetting.com.cy για προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις, όπως επίσης και χρηστικές πληροφόριες για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210-9237777.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top