Ο άμεσος συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ:
Για το νέο έτος και τι προσδοκά να φέρει αυτό στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο: 
«Πρώτα για όλο τον κόσμο καλή χρονιά. Με υγεία. Για εμάς σαν ποδοσφαιρικό τμήμα και ως ομάδα να είμαστε επιτυχημένοι, να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: 
«Ξεκινάμε από αύριο. Πρώτο παιχνίδι μετά από μικρή διακοπή. Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Πάντα εκεί είναι αγώνες με ένταση, με δυσκολίες. Εμείς δουλέψαμε αρκετές ημέρες σε κομμάτια που θέλαμε να βελτιώσουμε, κάποιες ασκήσεις τακτικής που δεν είχαμε χρόνο πριν και προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε. Μας ενδιαφέρει μόνο η νίκη και γι’ αυτό θα πάμε στη Λάρισα».

Για τα σερί παιχνίδια μέσα στον Γενάρη: 
«Πάρα πολλά παιχνίδια και σημαντικά. Και αρκετά ντέρμπι. Για εμάς το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Δεν κοιτάμε τα άλλα. Μόνο το αυριανό. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Εχουμε καλό ρόστερ, η διαχείριση των παικτών, το ροτέισον που γίνεται είναι καλό γιατί έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες. Όποιον κι αν βάλουμε θα μας βοηθήσει, θα μας δώσει πολλές λύσεις. Ολα τα ματς είναι χρήσιμα και είμαστε έτοιμοι».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top