Ο 28χρονος αμυντικός της ΑΕΛ, Νίκος Καρανίκας, έπαιξε αντίπαλος του Ιάπωνα μεσοεπιθετικού, Σίντζι Καγκάβα, στο Αλκαζάρ στην παρθενική του εμφάνιση στην Ελλάδα και καταθέτει το προσωπικό του…report στο SDNA.
«Ο Καγκάβα είναι ένας σπουδαίος παίκτης με απίστευτες παραστάσεις στην καριέρα του και τρομερή εμπειρία. Στο μεταξύ μας παιχνίδι μπήκε ως αλλαγή και έπαιξε για ένα μισάωρο. Σε αυτό το διάστημα ζήτησε και πήρε μπάλες, προσπάθησε να φτιάξει παιχνίδι και συμβάλει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πλευράς ΠΑΟΚ. Σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να βρει τον πραγματικό εαυτό του και να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον...» τόνισε αρχικά ο αμυντικός της θεσσαλικής ομάδας και πρόσθεσε για τα κέρδη όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου από την παρουσία του Ιάπωνα άσου στα γήπεδα της χώρας μας.
«Ο Καγκάβα είναι ένας παίκτης που διαθέτει όλο το…πακέτο για να σηκώσει στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ.
Είναι πολύ όμορφο να βρίσκεται στην Ελλάδα ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής και να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κερδίζει και ο ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να έρθουν κι άλλοι τέτοιοι σπουδαίοι παίκτες στη χώρα μας και να ανεβάσουν το επίπεδο του πρωταθλήματος. Έχουμε ανάγκη από παίκτες όπως ο Καγκάβα οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο στην καριέρα τους και διαθέτουν σπουδαίες παραστάσεις. Προσωπικά θυμάμαι τον Καγκάβα από την περίοδο που έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ντόρτμουντ κι έκανε απίστευτα πράγματα στο γήπεδο. Η πορεία και η καριέρα του, ασφαλώς και δεν ήταν τυχαία».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top