Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και σχολίασε τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί πιθανής αναδιάρθρωσης της Super League ξεκαθαρίζοντας σε έντονο τόνο πως η αντίδραση των Αρκάδων θα είναι ισχυρή σε περίπτωση που κάτι τέτοιο τεθεί προς συζήτηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου:
«Λέω ρητά και κατηγορηματικά πως πρόκειται για γραφικότητες. Το ελληνικό πρωτάθλημα διεξάγεται με συγκεκριμένη προκήρυξη, λέει συγκεκριμένα πράγματα και αλίμονο αν κάθε Μάιο, ανάλογα, με το τι συμφέρει τον καθένα, να έχουμε και τέτοια σενάρια. Αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαρό κράτος και σοβαρή ομοσπονδία πρέπει αυτά να πατώνται εν τη γενέσει τους και ούτε καν να μεταφέρονται στα ΜΜΕ, ούτε με την μορφή φημών.
Πρόκειται για γραφικότητες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και ο Αστέρας είναι αυτός που εδώ και χρόνια τονίζει πως στα πρωταθλήματα στην Ελλάδα, που έχει υποστεί ανεπανόρθωτες ζημιές και βρίσκεται πολύ πίσω στο ranking της UEFA, δεν γίνεται να συζητούν για αύξηση ομάδων, ειδικά σε επίπεδο Super League 1.
Κοροϊδευόμαστε με τέτοιες συζητήσεις και δείχνουμε πως δεν θέλουμε το ποδόσφαιρό μας να κάνει βήματα προς τα εμπρός. Δεν έχει καμία σοβαρότητα και ελπίζω πως δεν θα συζητηθεί σε επίσημο επίπεδο. Δεν μπορούμε μετά να μιλάμε με τηλεοπτικούς παρόχους όταν εμείς δεν προασπιζόμαστε το ποδόσφαιρό μας και δεν το αναβαθμίζουμε. Γιατί έχουμε ανάγκη την αναβάθμιση και όχι την διατήρηση.
Εχουν μειωθεί οι εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη και πλέον δεν έχουμε ομάδα στο Europa league. Δεν γίνεται να αλλάζει ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος έτσι στο ξεκάρφωτο, επειδή ήρθε η Ανοιξη. Ο Αστέρας μιλά για 14 και αν είναι δυνατόν 12 ομάδες για να βρει το πρωτάθλημα το δρόμο του. Ο Αστέρας έχει περάσει τη γραμμή του πολλές φορές σε προτάσεις στη Super League και θα υπερασπιστούμε και τώρα την εφαρμογή της προκήρυξης που δεν υπάρχει λόγος να μην εκτελεστεί».
 
ΑΕΛ © 2020. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top