Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο δηλωμένος ως γιατρός της ομάδας, Γιώργος Μπασδέκης, κλήθηκαν σε απολογία για το παιχνίδι της Superleague 1 με το Βόλο, καθώς στο φύλλο αγώνα καταγράφονται υβριστικοί χαρακτηρισμοί εναντίον του διαιτητή Διαμαντόπουλου. Παράλληλα, γίνεται λόγος για λεκτική επίθεση και από το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο οποίος εμφανίζεται να απείλησε με μήνυση τους διαιτητές. Ωστόσο, σε απολογία από το πειθαρχικό όργανο της Super League 1 κλήθηκαν μόνο ο γιατρός της ομάδας και η ίδια η ΠΑΕ ΑΕΛ. 

 Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα: 
 «1) Στο 40' παρατήρησα με κίτρινη κάρτα τον δηλωμένο ως φροντιστή της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Τσαρέας Κωνσταντίνος, διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα σε απόφαση του διαιτητή. 
2) Στο 57' απέβαλα με κόκκινη κάρτα τον δηλωμένο ως γιατρό της ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Μπασδέκη Γεώργιο διότι απευθυνόμενος στον διαιτητή του είπε "τι δίνεις ρε μ@@@@@. Τι μ@@@@@ είναι αυτές που κάνεις σήμερα". 
3) Στο 74' εισήλθε πλησίον του αγωνιστικού χώρου και έξω από αυτόν, στον χώρο ευθύνης του 4ου διαιτητή ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.Κούγιας Αλέξης και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον 4ο διαιτητή λέγοντάς του "τι δίνετε σήμερα ρε, τι είναι αυτά, θα σας κάνω μήνυση". Ύστερα από παρέμβαση του διαιτητή σε φυσική διακοπή του αγώνα, απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο».
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top