Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μίλησε για όλους και για όλα στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας». Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, υποστήριξε πως στην ΑΕΛ κάτι ήξεραν αναφορικά με την απόφαση, λέγοντας πως «αν παίζαμε εκείνη την ημέρα, είχαμε το μομέντουμ, θα έτρωγαν τρία γκολ και θα έφευγαν» Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου και την απάντηση του Αλέξη Κούγια. Ο ίδιος το πίστευε πολύ και τότε άρχισα να το πιστεύω και εγώ, γιατί μέχρι τότε η ομάδα ήταν σε κακή θέση και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είναι επίτευγμα του προπονητή όλο αυτή, γιατί πίστευε στα παιδιά. Για αυτόν τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και αυτόν και τα παιδιά». Εν συνεχεία και σε ερώτηση που του έγινε για την απόφαση του Διαιτητικού, σχολίασε: «Εμείς δεν είχαμε καμία αντιδικία και κανένα δικαστήριο. Παρασταθήκαμε γιατί είχαμε έννομο συμφέρον. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε και προέκυψε η γνωστή ιστορία με τα δελτία της ΑΕΛ.
Εκ των υστέρων φάνηκε πως η ΑΕΛ δεν ήθελε να παίξει το παιχνίδι εκείνη την ημέρα. Είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα, προερχόταν από ένα ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ εμείς είχαμε ξεκούραστη εβδομάδα.
Τα γεγονότα αποδεικνύουν πως κάτι ήξεραν στην ΑΕΛ. Και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της, ο οποίος επέμενε εξ’ αρχής ότι το ματς θα γίνει. Με αποκορύφωμα την ανακοίνωση που έβγαλε πριν λίγες ημέρες ότι θα μου κοπούν τα γελάκια. Το θέμα είναι πως η ΑΕΛ κατάφερε αυτό που την συμφέρει.
Άλλαξε το πρόγραμμα και πιθανότατα θα το βάλει ανάμεσα σε πολύ δύσκολο πρόγραμμα για εμάς, με συνεχόμενα παιχνίδια. Αν παίζαμε εκείνη την ημέρα, είχαμε το μομέντουμ, θα έτρωγαν τρία γκολ και θα έφευγαν.
Όπως εξελίσσεται τώρα, επιβαρύνεται πολύ το πρόγραμμα μας. Είμαστε η μόνη ομάδα που κάθε τρεις ημέρες έχει αγώνα και πολλά ταξίδια. Όλα τα αναβληθέντα παιχνίδια μας φέτος, έχουν αναβληθεί με υπαιτιότητα των άλλων.
Με εξαίρεση το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε πριν το εντός με την ΑΕΛ εξαιτίας του κορονοϊού και το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που έγινε την αμέσως επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία.
Η Λαμία δεν βρίσκεται στα κέντρα αποφάσεων. Την στηρίζει ο κόσμος που την αγαπάει και εγώ με όποιες δυνάμεις έχω. Και έχει αποδειχθεί ότι τα κέντρα αποφάσεων στρέφονται κατά μας ότι υπάρχει θέμα που μας αφορά.
Όπως είχε συμβεί και στην υπόθεση Μουμίν, που είχε έρθει στα γραφεία μας το χαρτί της τιμωρίας του, λίγη ώρα πριν παίξουμε. Αυτή η ομάδα δεν έχει τη στήριξη των κέντρων αποφάσεων, που επηρεάζουν τα πράγματα. Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας παρουσιαζόταν σίγουρος για την έκβαση εδώ και πέντε ημέρες.
Σίγουρα αυτοί που έβγαλαν αυτή την απόφαση και οι ίδιοι δεν την στήριξαν τώρα, θα βρεθούν κάποια στιγμή από εμένα στο εδώλιο. Όχι οι άνθρωποι της Λάρισας, αλλά κάποιοι άλλοι κύριοι που παίρνουν παχυλούς μισθούς και κοπροσκυλιάζουν.
Απλά είναι περίεργο που κάποιοι ήξεραν την απόφαση εδώ και πέντε ημέρες…»

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια
Καθαρότερε και εντιμότερε ιδιοκτήτη ομάδας Super League, όταν αναφέρεσαι σε εμένα και με ονομάζεις μπαταχτσή, κακοπληρωτή, δικομανή, μυθομανή και περίεργο, ελπίζω η παιδεία σου, να σου επιτρέπει να καταλαβαίνεις πόσο συκοφαντικό είναι αυτό που είπες για ένα επιστήμονα, οικογενειάρχη και ιδιοκτήτη ιστορικών ποδοσφαιρικών ομάδων επί 40 χρόνια.
Δεν εκπλήσσομαι για το «περίεργος», ούτε και για το «περίεργες αποφάσεις», αφού και οι φίλοι σου και οι νομικοί σου σύμβουλοι, κυρίως ο Αργύρης του «Αργύρη πόσο κάνει η δεύτερη θέση» είναι παιδιά και καθημερινοί συνομιλητές, όπως και ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο κολλητός σου, του ανθρώπου που έμεινε γνωστός ως «κοκαλιάρης», του Θωμά Μητρόπουλου, ο οποίος όταν απευθυνόταν σε συνομιλητή του, μέλος της εγκληματικής οργανώσεως του, το 2002, ξεκινούσε πάντοτε την συνομιλία με την φράση «ρε περίεργε».
Έτσι αποκαλούσε τον Αργύρη το Λίβα, έτσι αποκαλούσε τον Χρήστο Πανόπουλο τότε που με τον Κορκοβύρη τον διαιτητή ρίξανε τον Πανιώνιο, έτσι αποκαλούσε τον νομικό σύμβουλο της Ξάνθης Κοντοβαζαινίτη και έτσι αποκαλούσε τον υπαρχηγό του στην εγκληματική οργάνωση τον Σπάθα.
Είδα την χθεσινή συνέντευξη σου στο STAR Λαμίας και όταν έρθει η ώρα στα Δικαστήρια Αθηνών που θα δικαστούν και οι μηνύσεις και οι αγωγές μου, για όσα ψέματα είπες στην after εκπομπή του OPEN, αλλά και αυτά που είπες στην χθεσινή σου τηλεοπτική εμφάνιση, ελπίζω να μην φέρεις και εσύ τα πολλά παιδιά που έχεις να με παρακαλάτε.
Εγώ έχω μόνο δύο παιδιά, τα οποία είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους και στενοχωρούνται πολύ, όταν κάποιοι σαν και σένα μαζί με κάποια αποβράσματα, της κοινωνίας, του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, τον συκοφαντούν.

Υ.Γ. Εκείνα τα 10.000€ που μου χρωστάς από την υπόθεση FATION, που από ότι έμαθα χθες ήταν ο καλύτερος παίκτης του Απόλλωνα, άστα σε παρακαλώ στον Μίμη τον Χαλβατζή, στον Μπράλο, γιατί εγώ και τα παιδιά μου δεν έχουμε να φάμε και να πληρώσουμε τις επιταγές της Ε.Π.Ο..
Τα υπόλοιπα την Τετάρτη στο γήπεδο μας και με όλα, δυστυχώς για σένα τα δελτία.
Περιμένω και την «τσιγκολελέτα» να έρθει.
 
ΑΕΛ © 2024. All Rights Reserved. Powered by aelole.gr
Top